Nokia N97 - Nokia 5800 icin SPB Mobile Shell 3.5 Final - ed

Sponsorlu Bağlantılar

türkiye77790309

Üye
çok teşekkür ederim

qamer06

Üye
yüklenirken sertifika hatası weriyo... foruma nası gtcez??

caney32

Üye
teşekkürleeeeer

MUHAMMET45

Üye
Teşekkürler gerçekten çok güzel bir uygulama şuan şarz denemesi yapıcam.Çok kurcaladığımdan mı şarz 3 dişe düştü anlamadım.Bugün bitirip deniyecem.Bana fazla şarz harciyo gibi geldi programlar ama şunu söyliyeyim programı herkese tavsiye ediyorum çok süper.Eline , klavyene , emeğine sağlık paylaştığın için tekrardan teşekkür.Ayrıca şarz denemesinden sonra bilgilendiririm.

sanalhalil

Üye
teşekürler.

rey3112

Üye
tesekurler

MUHAMMET45

Üye
Programı test ettim şuan 2.gün hala şarzım teli hep seslide kullanıyorum.Msj yazıyorum,konuşuyorum,gps kullanıyorum maaşallah hala :D programın şarja etkisi yok hatta avantajı var kısayollar sayesinde hızlı erişiyosun programlara.Ve kişiselleştirebiliyorsun süper bişi telden sıkılmıştım tam ve canavar gibi oldu yüklemediğim uygulama kalmamıştı bunuda yükledim tam oldu.Emeği geçenlere tekrardan teşekkürlerimi iletiyorum.Sadece telde 3mb bi ram harcıyor 5800 da kullanabilirlik ram 50 mb fln bikaç programlar birikince sadece uygulama yönetisine giremiyorum başkada sıkıntım yokk.Bu uygulama yönetici olayına bi çözümü olan yardım ederse sevinirim.Uygulama yöneticisi programı vs. varmı

mussiru

Üye
Çok teşekkürler, ellerinize sağlık

muro6996

Üye
tşkkrlerrrr :)

hellboy1994

hellboy1994

Üye
eline sağlık... :D

renac21

Üye
eyw saol

mardok

mardok

Üye
teşekkürler

metehan52

Üye
teşekkürler

hackerbaba16

Üye
Ben 5530 a ve 5800 e yükledim...
Teşekkürler...

mnamijok

mnamijok

Üye
sağolasın

Silinen Üye 321934

Silinen Üye 321934

Kapalı Hesap
çooookkkkkk teşekürler n97 im yeniden doğdu telefonumu artık daha bir severek kullanıyorum gerçekten harika bir program abartmıyorum süper telefon şimdi bişeye benzedi teşekürler

ulas742

Üye
teşekkürler good paylaşım

ercan845

Üye
teşekkürler

sinan2195

Üye
abi eyvallah ya.ne zamandır bunu arıyordum çooook teşekkürler :yuru:heyo::aha: