Nokia N97 - Nokia 5800 icin SPB Mobile Shell 3.5 Final - ed

Sponsorlu Bağlantılar

runkli

runkli

Üye
programı kurmustum 15 gün sonra bitti tescille diyor ve tescil anahtarı istiyo:vurbu konularda acemi oldugum için ne yapacagımı bilemedim:hmmmsizin vermiş oldugunuz bu programı tekrar kurdum yine aynı sonuc acaba ne yapmam gerek yardımcı olurmusunuz tlf 5800 verdiginiz kodları da nereye yazacagımı bilmiom

bearyn

Üye
verilen kodları nereye yazıyoz bulamadım

e-bgg

Üye
arkadaşlar bu uygulama daha önce telefona sorunsuz yükleniyordu. telefona format attıktan sonra yüklemeye çalışırken "yüklenemiyor" hatası vermeye başladı bunun sebebi ne olabilir?

Arslanbey_77

Üye
teşekkürler

goksel4321

Üye
sertıfıka hatası

mrdn_4747

mrdn_4747

Üye
teşekürederim

strqara

Üye
bende sertifika hatası diyo sebebı ne ?
:allalla:

poncinK

Üye
Nasıl tescilleyeceğiz, bilen varsa yardımcı olabilir mi?? çok yorum yapılmış hepsini tek tek inceleyemedim :islik

melik433

Üye
çooooooooook teşekkürler harika bişey sonucuma vardım harika bişey :oke::yuru:yuru:yuru

ehed-

Üye
:aha:

suana06

suana06

Üye
Benim 5800 da mükemmel ve sağlıklı bir şekilde calısıyor isteyene snap atarm sorun değil

Paylasım icin TEŞEKKURLER :tşk::tşk::tşk::tşk::tşk::tşk:

djwingo

djwingo

Üye
kardş süpersn:)

emrah0020

emrah0020

Üye
kardeş 15 gün kaldı diyor onu nasıl yapacağız ?

esed75

Üye
teşekkür ederim

makistan

makistan

Üye
çok güzel teşekkürler süre sorunu yok değil mi

darbe 58012

Üye
tesekkurler

kaancıkım

Üye
teşekkürler :)

memomemo54

memomemo54

Üye
Teşekkürler kardeş
Bu program hickasmıyor çok stabil ve arayüz Android gibi süpersin özellile kodlar için:oke:

ayberkev

ayberkev

Üye
Teşekkürler :D

TELEPHOoNE

TELEPHOoNE

Üye
Burdan 3.5.5 Codlari:8C5R-VVAO-8SLB8C5Y-A8JW-QVNC8C53-OBMS-W4W38C5K-EQ8E-CVET Burdan 3.5.5 Indir:: Sertifikaya Gerek Yoktur arkadaslar
Tesekkür Buttonuna Basmayi unutmayin:aha::aha:
Programi Kaldirmak isterseniz:
normal telefonun menüsüne girin... sonra altdaki soldaki tusa basarak (secenekler) deyip (düzenle) basin... (tabi bunu shel´in oldugu yerde)sonra shellin üstüne basip, secenekler basin.... orada "sil" yazar....Silmeye basin.... program acik diye bir uyari gelir... tamam genede sil deyin... bu kadar.... :oke:
Çok teşekkürler üstad