sanberk_11
Üye
Nokia N97 mini- Google nexus one hangisini tavsiye edersiniz ?
İkisinin de birbirine göre artıları var.İncelik o kadar da önemli olan bir şey değil.Multi-touch hareketleri olmadan kullanmak da benim için bir eksi değil.
Nexus one'un eksileri:
1-alabileceğim modelin altın sarısı renkte olması
2- fiziksel bir klavyesi olması
3-Yanında 2 GB gibi az kapasitede bir kart veriyorlar ama n97 mini de 8 GB 'ı dahili, 16 gb artırılabilir.
N97 mini'in eksileri
1-435 MhZ işlemcisi var ama benim için yeterince hızlı görünmüştü denediğimde
2-Gün geçtikçe popülerleşen android' e sahip olmaması (gerçi yine en temel 3-5 uygulamayı kullanacağımdan pek gerekli olduğunu düşündüğüm olmadı. )
Ben HTC HD2 ile neredeyse aynı dokunmatiği olduğunu varsayarak onu denedim ve Multi-Touch dışında en küçük bir farkı göremedim.Bir yandan X6 var ancak 5800'ın gelişmiş hali (kapasitif ekran, daha güzel görünüm, daha iyi tema ) için ekstradan 860 tl veremem.Onun yerine 5800 alırım daha iyi.
Çok soru soruyorum ve çok konuşuyorum sanırım
neyse siz ne diyorsunuz :?
Nexus one'un eksileri:
1-alabileceğim modelin altın sarısı renkte olması
2- fiziksel bir klavyesi olması
3-Yanında 2 GB gibi az kapasitede bir kart veriyorlar ama n97 mini de 8 GB 'ı dahili, 16 gb artırılabilir.
N97 mini'in eksileri
1-435 MhZ işlemcisi var ama benim için yeterince hızlı görünmüştü denediğimde
2-Gün geçtikçe popülerleşen android' e sahip olmaması (gerçi yine en temel 3-5 uygulamayı kullanacağımdan pek gerekli olduğunu düşündüğüm olmadı. )
Ben HTC HD2 ile neredeyse aynı dokunmatiği olduğunu varsayarak onu denedim ve Multi-Touch dışında en küçük bir farkı göremedim.Bir yandan X6 var ancak 5800'ın gelişmiş hali (kapasitif ekran, daha güzel görünüm, daha iyi tema ) için ekstradan 860 tl veremem.Onun yerine 5800 alırım daha iyi.
Çok soru soruyorum ve çok konuşuyorum sanırım

neyse siz ne diyorsunuz :?