sanberk_11
Üye
google nexus one-nokia x6 hangisini tavsiye edersiniz ?
Daha önce n97 mini ve google nexus one ile ilgili bir konu açmıştım.Ancak bugün N97 Mini'yi inceleme fırsatına sahip oldum.Dokunmatik konusunda bana rahat gelmedi, listeden sildim, ardından da Avea şubesine gittim ( orada yurtdışından telefonlar getiriyorlar nexus one vs. ) ve bir telefon gördüm.Nokia X6 imiş adı.Biraz inceledim ve internette araştırdım.Kapasitif ekranı varmış ve ayrıca izlediğim videolardan çok hassas bir dokunmatiğe sahip olduğunu gördüm, herkes de öyle demekteydi.Kalınlık zaten benim için o kadar kötü değil, hatta benim için kalın daha bile iyi.Amoled ekran gibi net bir ekrana ihtiyacım yok, ancak 32 GB/16 GB hafıza benim için çok ama çok iyi.Ovi Store'da birçok uygulama olduğunu gördüm ve sims 3 gibi birçok oyun da bulunmaktaydı.İngilizce derseniz zaten nexus one da öyle. Bu konuda n97 Mini ile karşılaştırdığımda nexus one daha iyi çıkmaktaydı.Ancak bu konuda X6 kullanan varsa onların düşüncelerini de merak ediyorum.Yanında gelen kulaklığında çok hoşuma gittiğini de söyleyebilirim.Güncellemeler aracılığıyla herhalde multi-touch gelir.
Peki siz uzmanların düşünceleri neler ?
Kullanım amacım başta uygulamalar, esneklik, kullanım kolaylığı, esnek bir işletim sistemi olması, sesinin iyi olması, dokunmatiğinin n97 mini den çok daha hassas ( mesela x6 gibi ) olması, keşfedilebilecek bir çok şeyin olması, şık bir tasarıma sahip olması ( mesela nexus one unkini pek beğendiğim söylenemez), internete, anlık ileti mesajlaşma programlarına, facebook'a girmesi, oyun desteğinin iyi olması ve en önemlisi dayanıklı olması
Peki siz uzmanların düşünceleri neler ?
Kullanım amacım başta uygulamalar, esneklik, kullanım kolaylığı, esnek bir işletim sistemi olması, sesinin iyi olması, dokunmatiğinin n97 mini den çok daha hassas ( mesela x6 gibi ) olması, keşfedilebilecek bir çok şeyin olması, şık bir tasarıma sahip olması ( mesela nexus one unkini pek beğendiğim söylenemez), internete, anlık ileti mesajlaşma programlarına, facebook'a girmesi, oyun desteğinin iyi olması ve en önemlisi dayanıklı olması