google nexus one-nokia x6 hangisini tavsiye edersiniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sanberk_11

Üye
    Konu Sahibi
google nexus one-nokia x6 hangisini tavsiye edersiniz ?
Daha önce n97 mini ve google nexus one ile ilgili bir konu açmıştım.Ancak bugün N97 Mini'yi inceleme fırsatına sahip oldum.Dokunmatik konusunda bana rahat gelmedi, listeden sildim, ardından da Avea şubesine gittim ( orada yurtdışından telefonlar getiriyorlar nexus one vs. ) ve bir telefon gördüm.Nokia X6 imiş adı.Biraz inceledim ve internette araştırdım.Kapasitif ekranı varmış ve ayrıca izlediğim videolardan çok hassas bir dokunmatiğe sahip olduğunu gördüm, herkes de öyle demekteydi.Kalınlık zaten benim için o kadar kötü değil, hatta benim için kalın daha bile iyi.Amoled ekran gibi net bir ekrana ihtiyacım yok, ancak 32 GB/16 GB hafıza benim için çok ama çok iyi.Ovi Store'da birçok uygulama olduğunu gördüm ve sims 3 gibi birçok oyun da bulunmaktaydı.İngilizce derseniz zaten nexus one da öyle. Bu konuda n97 Mini ile karşılaştırdığımda nexus one daha iyi çıkmaktaydı.Ancak bu konuda X6 kullanan varsa onların düşüncelerini de merak ediyorum.Yanında gelen kulaklığında çok hoşuma gittiğini de söyleyebilirim.Güncellemeler aracılığıyla herhalde multi-touch gelir.

Peki siz uzmanların düşünceleri neler ?
Kullanım amacım başta uygulamalar, esneklik, kullanım kolaylığı, esnek bir işletim sistemi olması, sesinin iyi olması, dokunmatiğinin n97 mini den çok daha hassas ( mesela x6 gibi ) olması, keşfedilebilecek bir çok şeyin olması, şık bir tasarıma sahip olması ( mesela nexus one unkini pek beğendiğim söylenemez), internete, anlık ileti mesajlaşma programlarına, facebook'a girmesi, oyun desteğinin iyi olması ve en önemlisi dayanıklı olması

erkara_64

bence bu x6 konusunda acele edilmemeli diye düşünüyorum nokia 5800 ilk çıktığında nasıldı şimdi ne hale geldi bence biraz beklemeli diye düşünüyorum zaten kullanıma yönelik fiyatlarıda oturmaya başlar...nokia nın bir modeli en fazla 6 ay yükseklerde uçuyor sonrası malum...bence beklemek gerekir

sanberk_11

Üye
    Konu Sahibi
Ben Nokia'nın 5800'dan ders aldığını düşünmekteyim.Zaten X6 da Kasım 2009'da çıkmadı mı? Bir de olumsuz yorumlar gördüm.Çok restart atıyormuş ve çok kilitleniyormuş. O zaman nexus one da daha öne çıkıyor benim için.

sanberk_11

Üye
    Konu Sahibi
up :ehe

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
2side iyi .. Ama ..:)

futbol123

futbol123

Üye
n97 mini daha iyi bnce

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
N900'a baktın mı hiç?

sanberk_11

Üye
    Konu Sahibi
Baktım, beğendim ancak alma imkanım yok, bir bakıma da avea'da yok. Yoksa gözüm kapalı onu seçerdim.

umt_06_66

Üye
paylaşım için tesekkürler

Kingmortall

Kingmortall

Üye
nokia x6 al kardeş :oke:

cyber_genius

cyber_genius

Üye
1 GHZ işlemciden bahsediyoruz ve 512 mb ram.. forever nexus one

burocka

burocka

Üye
samsung wave'e bi bak derim çünkü performans önemli anladığım kadarıyla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt