Nokia N97 kayıtlı spot almak istiyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
biohazard

biohazard

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N97 kayıtlı spot almak istiyorum.
Arkadaşlar 1 hafta içinde nokia n97 kayıtlı spot almak istiyorum.siyah ve beyaz renkleri arasında takıldım.birde alırken nelere dikkat etmem gerekir.teşekkürler.

scorpion11

scorpion11

Üye
bence siyah rengi daha güzel duruyor.siyah tavsiyemdir...

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
beyaz da güzel duruyor o cihazda ben olsam beyaz alırım.nelere dikkat etmem gerekiyor diosun;spot aldığın için bence dikkat etmiyorsun cihaz bozulursa anlarsın ne dediğimi :)...

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Beyaz daha iyi

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Bence Beyaz Siyah N97 de iyi durmuyor..

seko karakartal

Üye
bendede satılık n97 war çinden gelmiştir birabir aynı kasadır galersi vs herşeyi aynıdır mesaj şekli dahil ancak video çekimi kötüdr ancak çektiğiniz videoyu bilgisayara attıgınız zaman güzel göstermektedir ayrıca 32gb değildir 1gb hafıza kartı wardır fiyatı 250-300 arasındadır fiyatın yüksek olması ürünün kasasının orjinal olmasıdır ilgilenenler ve daha çok bilgi ednimk isteyenler eklesin [email protected]

serhatovic82

Üye
Orjinal n97 istiyorsaniz bende var sıfır spot 950 tl çin malı ise 230 tl

ßyMevzu

ßyMevzu

Üye
S.a ßiozard aqa! spottan uzak dur kesinlikle almamanı tavsiye ediyorum ve şuanki piyasa qenelindeki spotLar'ın hepsi ÇiN malı kesinLikle ve kesinLikle almamanı tavsiye ediyorum 3üne 5ine kıy qarantili ßir telefon al ßaşın aqrımaSıN.

_play_06

_play_06

Üye
spot dıosun nelere dıkkat etcem dıosun alıcagın cıhaz pıyasa fıyatı 1500 tl lık bır cıhaz en ufak sorunda bır servıse gıtmesı bır dunya masraf demek spota verıcen 900 tl yarın bır gun arıza verıcek bırde ona para bayılcan orjınalının aynısını tutcak ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt