Nokia N97 hafıza kartı sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

cepn97

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N97 hafıza kartı sorunu
merhaba arkadaşlar

nokia n97 kullanıyorum, telefonum sürekli kendini yeniden başlatıyordu, tekrar yazılım yüklettm sorun ortadan kalktı fakat sandisk ve kingston 2gb hafıza kartlarını taktığımda kartı formatlamak istediğimde telefon kendini yeniden başlattı, açılışta formatlayabildim ama telefon bu sefer yeni açınca yeniden kendini başlattı, bu sorun bir kaç kez daha oldu ve kartı çıkardıktan sonra tekrar yeniden kendini başlattı bir kaç kez ve şu an normal, kartı çıkarırken hafıza kartını çıkar diyerek çıkardım, ama kartı takarken telefonu kapatım kartı takıp öyle takmıştım. neden olabilir?

birde ovi sitesinden telefon üzerinden msn live messenger kurdum, wifi kullanıyorum, bağlantı sık sık düşüyor, wifi sinyali yüksek, internette sört yaptığımda bir sıkıntı olmuyor, msn ile ilgili sorun neden olabilir?

yardımcı olabilirseniz sevinirim

fonbir

Üye
MSN'de düşme olayı bende de oluyordu. Telefona hard format atmıştım düzelmişti.

basertugrul

Üye
msn sorunu bendede oluyor bır sure kulanmayınca kapanıyor yada msnde hata varıyor
dıyer soruya gelıncebende tosıbanın 8 gb vardı n 97'ye takım fakat cok donmaya neden oldu. bende sızıngı nokya magzasından yazılım yuklettım
sımdı samsung 2 gb hafıza karttı kullanıyorum. sorun yok. Bence sorun hafıza kartında degıl telefonda.

--------------- Ekleme ---------------

not: Nokıa telefonu 16 gb desteklerdıye satıyor fakat 8 gb'da nefesı kesılıyor yarı yolda kalıyor:))))

bbd

Üye
:oke:Aga senin telefon sahteymiş :):) bnmde varda hafıza kartı gırıs yerini bılmıorm :ehe

Wicked^Sick

Üye
kardeşler nokıan97i kullanıyorum.Hafızasını nasıl arttırabilirim?:aman2:

oddly

Üye
bende de aynı sorun var tlf nu kapatıp açınca düzeliyor fakat ara ara yine sorun veriyor. bir tomar para say sorunlarla boğuş nokia ya yakışmadı

hoverlock

Üye
n97 her msn uymuyo ben nerden bulduysam buldum bi tane hatirlamiom sadece bu msn i calistiriyo ve en az haftada bi kez e posta esitlemek gerekiyo randımanlı çalısması icin !

--------------- Ekleme ---------------

ben n97 kullaniyorum en yeni hack+modifiye var su an benm tlfnda gayet super 65 mb tlfn hafızası 63_65 mb ram alanı var dondurme hızı eskıye gore cok hızlı tavsiye ederm sati maxicep arama motorundan 97 hack yazinca cikiyo :D:D

Üst Alt