Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.
1,590 TL Ye Aldım Mükemmel Bir Telefon 3,5 inç Ekran Canlı Güncelleniyor ( Wİ-fi İle) Kamerası 5 Mp ama Net Dokunmatik Olması Biraz Korkutuyordu Beni Nokia Sonucta Nokia Yeni Dokunmatik Ekranlı Telefonlara Geçti Sorun Yaratırmı Diye Düşündüm ama Düşündügüm Gibi Olmadı Gayet İyi Klavyesi Güzel ama Tek Sogudugum Olay 'çşığ' vs. Türkçe Karakterlerin Klavyede Olan Diger Harflerin Üzerine Yazılması Karekter Tuşuna Basıp Türkçe Karakter Kullanabiliyoruz Sadece O Soguttu Biraz En Sevdigim Özellik İse Örnegin Kalabalık Bi rkadaş Ortamındayız Boşta Olan Radyo Kanalını Telefona Yazıyorum VE Benim Sectigim Şarkılar Çalıyor Benim Kanalım Oluyor Herkese Tavsiye Ederim alabiliyorsanız alın Verdiginiz Paraya Degecektir
Bende alıcam bu talefonlardan fakat yeterli param yok 500 m civarlarında satan olursa eğer eklesin (kesin satacak olan kişiler lütfen) ye_sa_06@hotmail.com
arkadaşlar n97 ve ipone satıyorum fıransada yasıyorum telefonun her aksesuarı var kutusuyla beraber turkıyede kayıdını yaptırıyorum ısteyenler baglantı kursun cok uygun fıyata bırakıyorum ve herturlu telefon bulunmaktadır adım utku