Nokia N97 firmware 2.0 (v20.0.019) Video sorunu!(Yardım)

Sponsorlu Bağlantılar

thiery703

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N97 firmware 2.0 (v20.0.019) Video sorunu!(Yardım)
Arkadaslar dun yeni versiyonu yükledim Ama Bu versiyonda da videoları izleyemiyorum..Yardım edebilecek arkadaslar bekliyorum yardımlarınızı..Şimdiden Tesekkurler

thiery703

Üye
    Konu Sahibi
63 kişi bakmıs hiç kimse mi yardım edemiyor?Yeni versiyonda program yuklemeden izlenecegi soyleniyo du yokmu hiç bilgisi olan bu konuda yada bana yardımcı olabilecek kimse??Lütfen yardımlarınızı bekliyorum.

phora

Üye
Bende izleyemiyorum sanırım bu versiyonda da bu özellik yok. Yine Vtab ve skyfire kullanacağız anlaşılan

selreis

selreis

Üye
Arkadaşım önce Format Factory prog. indir ve videoları orada dönüştür sonra bir daha dene . Ben daha fazla araştırmaya devam edecem kolay gelsin

thiery703

Üye
    Konu Sahibi
hocam videolari donustur diosun ben internetteki videoları izlicem yok mu bilen biri..?

rasmik18

rasmik18

Üye
arkadaslar yukledınse calısmıyorsa yenıden yukle 7370 reset at sonra 12345 yap ac kapa olur o zamanb

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar alın sıze n97 5800 n97 mını proqramları widgetlerı ama hepsı yabancı sıteler yarısı rus yarısı ıngılıs yarısı cınce

--------------- Ekleme ---------------

#

rm.jpg&imgrefurl=http://mykosong.wordpress.com/2009/09/01/tutorial-how-to-flash-your-n97-w-phoenix-upgrade-downgrade-or-flash-dead-phones/&usg=__u4dvU7lZLjMl7OQ0btgn8cZ8FA8=&h=530&w=847&sz=114&hl=tr&start=2&um=1&tbnid=XKs0J-zfDTSIZM:&tbnh=91&tbnw=145&prev=/images%3Fq%3Dn97%2B%2Bnavifirm%26hl%3Dtr%26sa%3DN%26um%3D1

5800-geek.ru/2009/10/page/3/

&
rasmik22

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
rasmik kardeşim konuyla ilgili mesaj atar mısın lütfen?

delilcan21

Üye
arkadaşlar bende n97 var güncelleme yapacam ama olmuyor nokia software updater de 11 versiyon mevcut diyor yani yeni versiyonu güstermiyor lütfen yardımcı olun bilgisi olan arkadaşlar

Üst Alt