kralduum Üye airwalk' Alıntı: v20 versiyon su an için uptade yapılabilio Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız herkese hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... kardeş bu siteden nerden indiricez ben bulamadım
airwalk' Alıntı: v20 versiyon su an için uptade yapılabilio Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız herkese hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... kardeş bu siteden nerden indiricez ben bulamadım
ertosun Üye kralduum' Alıntı: kardeş bu siteden nerden indiricez ben bulamadım Genişletmek için tıkla ... firmware güncellemesi ertelendi diyor. xx/10 yazmışlar heralde 10. ay içinde ama ne zaman tam belli deil. ben öyle anladım.
kralduum' Alıntı: kardeş bu siteden nerden indiricez ben bulamadım Genişletmek için tıkla ... firmware güncellemesi ertelendi diyor. xx/10 yazmışlar heralde 10. ay içinde ama ne zaman tam belli deil. ben öyle anladım.
b-urn Üye mrb benim n97 niye firmware 2.0 yi acmiyor anlamadim yulemek istedigimde "dosya desteklenmiyor" yazisi cikiyor ve yuklemiyor nedenini bilep beni aydinladatana simdiden tesekkurler
mrb benim n97 niye firmware 2.0 yi acmiyor anlamadim yulemek istedigimde "dosya desteklenmiyor" yazisi cikiyor ve yuklemiyor nedenini bilep beni aydinladatana simdiden tesekkurler
rasmik18 Üye kardes senın su frım warenı ben rus sıtesınden 2 ay once ındırdım ama su sızın frımware olu oku gelıyor ya
kardes senın su frım warenı ben rus sıtesınden 2 ay once ındırdım ama su sızın frımware olu oku gelıyor ya
mhmtsr Üye arkadaşlar bn az önce code umu deiştirip updater dan güncelleme yaptım.güncelleme başarıyla tamamlandı yazdı ama tel açılmıo acil yardım edebilirseniz sevinirim..
arkadaşlar bn az önce code umu deiştirip updater dan güncelleme yaptım.güncelleme başarıyla tamamlandı yazdı ama tel açılmıo acil yardım edebilirseniz sevinirim..