reispanyol
Üye
nokia n97 facebook ve msn baglanti problemi
Arkadaslar selamunleykum cumleten siteye uye olur olmaz hemen yardim almak icin konu acmak istemezdim ama kafama takilan bi sorun oldu
bugun aldigim n97 de ilk aldim facebook felan aciliyordu sonradan karistirdim baya telefon update felan yapti ve nasil becerdiysem facebook a giremiyorum artik..
telefon ingilizce kendim de kanada da ikamet ediyorm , internet baglantisi var youtube felan giriyorum ama facebook login olmaya calisinca
``error occured`
An unrecoverable error occured, It might help to reboot your device``
diye bir uyuz uyari veriyor
birde facebook acildigi zaman da video izleyemiyordum aslinda onun icin kurcaliyordum telefonu bu hale geldi, video tikladigimda siyah ekran oylece kaliyordiu video acilmiyordu, am youtube de aciliuyordu..
birde uzerindeki kendi msn ve yahoo programlari ile giris yapamiyorum..
sanirim bu telefonu almakla hata yaptim :S
bilgisi olan arkadslar cevablarsa sevinirim selametle..
bugun aldigim n97 de ilk aldim facebook felan aciliyordu sonradan karistirdim baya telefon update felan yapti ve nasil becerdiysem facebook a giremiyorum artik..
telefon ingilizce kendim de kanada da ikamet ediyorm , internet baglantisi var youtube felan giriyorum ama facebook login olmaya calisinca
``error occured`
An unrecoverable error occured, It might help to reboot your device``
diye bir uyuz uyari veriyor
birde facebook acildigi zaman da video izleyemiyordum aslinda onun icin kurcaliyordum telefonu bu hale geldi, video tikladigimda siyah ekran oylece kaliyordiu video acilmiyordu, am youtube de aciliuyordu..
birde uzerindeki kendi msn ve yahoo programlari ile giris yapamiyorum..
sanirim bu telefonu almakla hata yaptim :S
bilgisi olan arkadslar cevablarsa sevinirim selametle..