Nokıa n97 32 gb siyah çok temiz jelatini sökülmemiş satılık

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

neyzen.05

Üye
    Konu Sahibi
Nokıa n97 32 gb siyah çok temiz jelatini sökülmemiş satılık
Telefonum çok temiz arkadaşlar.6 aylık.Yurtdışından aldım.Pasaporta işli.Jelatini hala üzerinde.Sıfır gibi görünüyor.Kutusu ve tüm aksesuarları ile birlikte göndereceğim.(Silme bezi bile içinde olacak).Kutusu bile tertemiz :) Aslında telefonumdan memnunum ama iphone almak için satıyorum.Dileyen arkadaşlara fotoğraflarını ve vidyolarını gönderebilirim.Bursa'da olan arkadaşlara elden de gösterebilirim.İstediğim fiyat 600 tl.Sadece satılık düşünüyorum.İletişime geçmek isteyenler için telefonum 0505 804 61 89

farukozer4444

farukozer4444

Üye
bi kaç tane resim koysanız daha iyi olur ..

neyzen.05

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl resim eklenecek onu bulamadım.Yardımcı olur musunuz? :)

farukozer4444

farukozer4444

Üye

buraya gir.. resmini yükle sonra da orada forum kod yazan linki buraya kopyala.. :)

b_a.1985

Üye
mrb arkdaşım bende samsung galxy s var istersen takasa girerim eger kabul edersen.telefonumu takasda kullanmamın sebebi sadece samsunga alışamadım n 97 begeniyorum.

kraldost

kraldost

Üye
çok para istiyorsun aynı paraya kayıtlı sıfır spot cihazlar var piyasada araştırmadan o fiyattı veriyorsun sahibinden .com a bak 15 ay garantili 450 ye verenler var daha makul bir fiyat verirsen ilgilenirim

neyzen.05

Üye
    Konu Sahibi
kraldost kardeş verdiğim fiyatta pazarlık payı var.Düşünürsen anlaşırız inş.Resimlerini de yükleyecem inş.Sen bi düşün...

--------------- Ekleme ---------------

Kardeş ben satılık düşünüyorum ya para lazım bana mmalesef düşünürsen fiyat üzerinde anlaşırız inş.

BlakeGriffin

Üye
NEYZEN kardes fiyat 600 olarak fazla ama telefonun resmıne de bakmam lazım 0 gıbı mı gorunuo 2.elın alasımı o zaman anlarız resımsız kımse almaz benım 3 farklı profılım var yıllardır bu ısteyım telefonunun ozellıkle kasa kısmı onemlı oraasının resmını bı cek ıc ozellıkler zaten n97 de cok ıyı almayı dusundugum bı telefon kasası dusundugum gıbıyse 520 cıvarı verırım resımlerını beklıorum :D

dıyeceksın senın telefonda N97 nıye ssatıosun cok kotu baktım kasası cok kotu sımdı 5 para etmez 350 lıraya satacam bı arkadasa

neyzen.05

Üye
    Konu Sahibi

Resimleri yukarıdaki linkte arkadaşlar... :oke:

BlakeGriffin kardeş resimleri yükledim sen bi bak istersen :)

sucustusehzade

Üye
mrb arkdaşım bende samsung galxy s var istersen takasa girerim eger kabul edersen.telefonumu takasda kullanmamın sebebi sadece samsunga alışamadım n 97 begeniyorum.
normal satsan kaça satarsın arkadaşım galaxy s i

neyzen.05

Üye
    Konu Sahibi
Güncel

Fiyat 550 oldu :)

neyzen.05

Üye
    Konu Sahibi
Fiyat 500 oldu son fiyat ama :)

neyzen.05

Üye
    Konu Sahibi
çok para istiyorsun aynı paraya kayıtlı sıfır spot cihazlar var piyasada araştırmadan o fiyattı veriyorsun sahibinden .com a bak 15 ay garantili 450 ye verenler var daha makul bir fiyat verirsen ilgilenirim
Kardeşim adı üstünde spot diyosun yaniorjinal ürün değil benim ki orijinal ürün sadece yurtdışından alındı son fiyat 500 tl düşünürsen konuşalım

neyzen.05

Üye
    Konu Sahibi
Güncel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt