Nokia N96 geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
general_90

general_90

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N96 geliyor
ARKADAŞLAR YENİ BİR NOKİA GELİYOR....... Nokia, N serisi telefonlarının en başına yerleşen ve 6 MP kameraya sahip olan yeni modeli Nokia N96 ile son bir vuruş yapmaya hazırlanıyor. 10 GB geniş dahili hafızası ve 6 MP çözünürlüğe sahip kamerası ile rakiplerine ağır bir darbe indirecek olan N96 inanılmaz özelliklere sahip. QWERTY klavyeye sahip telefon bu özelliğini her iki yöne açılan iki kapak sayesinde alıyor. Telefonu bu konuma getirdiğinizde mesaj yazabilir, internete girebilir veya doküman hazırlayabilirsiniz.
Aynı tuşlar, telefonu dik konuma getirdiğinizde sayısal tuşlar olarak da kullanılıyor. Telefon kendi konumunu otomatik olarak algılıyor ve siz sayısal tuşları kullanmak istediğinizde klavyenin üzerinde otomatik olarak sayısal tuşların ışıklarını yakıyor.Harekete duyarlı olarak resim ve video izleyebileceğiniz geniş dokunmatik ekranının hemen ortasında bulunan kamera sayesinde de görüntülü konuşma gerçekleştiriyorsunuz. N96'nın model ismi telefonun üzerine çift taraflı olarak yazılmış. Yani telefonu yatay konumda iki farklı yönde tutsanız da model ismi hep size dönük olarak görünüyor. Bu özellik klavyedeki tuşlar içinde geçerli. Telefonun açılan klavyesini her iki yönde de kullanabiliyorsunuz. 6 MP kameraya sahip N96 biraz kalın. Bunun yanında kameranın optik yakınlaştırmaya sahip olmasının da payı büyük.
Nokia N96 özellikleri:
56 x 102,5 x 17,6 mm boyutlarında, 95 gram ağırlık
Handsfree, Bluetooth, Kızılötesi, Ses kaydı
6,5 saat konuşma , 350 saat bekleme süresi
Uçuş modu, USB desteği, E-posta
16700000 renkli, 640 x 480 px ekran
10 GB geniş dahili hafıza, UPnP teknolojisi
Gelişmiş medya oynatıcı, FM Radyo, TV çıkışı
6 MP Flaşlı kamera, 3X optik yakınlaştırma
Symbian işletim sistemi, GPS desteği
N-Gage oyun modülü, DVD kalitesinde video kayıt
Harekete duyarlı resim ve video izleme AMA TÜRKİYEYE GELDİ Mİ? NE ZAMAN GELECEK BİLMİYORUM

ilker_20

Üye
Telefon Dehşet-i Vahşet :D :D :D

PAPADOC

PAPADOC

Üye
dostum bi resmi yokmu henüz

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
özellikler iyide resim göremedik

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Geldı geldı artık satısına baslandı n96 nın fiyat olarak giriş fiyatı 1.670 lira arkadaslar hayırlı olsun ne dıyelım bı gun bızım de olur insallah ama ondan once su n82 black ı bi alalımda tam hayalımdekı telefon sızcede ole degılmı

abdurrahmanz

abdurrahmanz

Üye
6 megapixsel 10 Gb :boxrakiplerine

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
sitede ayrıntılısı vardı

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
6 MP Flaşlı kamera, 3X optik yakınlaştırma daha ne diyem

xkadir61

xkadir61

Üye
süper valla.

general_90

general_90

Üye
    Konu Sahibi
bi türlü foto ekleyemedim bilen varsa anlatsın image shack den atmayı bilmiyorum
uğraştım yapamadım

DJ GENTLEMAN

DJ GENTLEMAN

Üye
güzel bi şeye benziyor

king512

king512

Üye
bu konu bir çok yere açıldı bi daha açmanan gerek yoktu ve resimi yokmu bu telin

ilker_20

Üye
nokia n96 bu arkadaslar fake diyenin aklından şüphe ederim nokia europe sitesinden resmi kaydettim ve uploadladım buyrun

mecay66

Üye
gercekten super ama tvliler yanında hiç bişey yeni trend tv li telefon bence

Yasminozz

Yasminozz

Üye
güzel gibi...biraz fiyatı düşsün ondan sora düşünürüz... :)

technonur

technonur

Üye
buyrun ayrıntılı bilgi burada ingilizce yanlız :)

fyd_14

Üye
inşallah bı gun bizede almak nasip olurr :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt