Nokia N95 Takas

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
acelebi05

acelebi05

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N95 Takas
Arkadaşlar ben Nokia N95 kullanıyorum ama telefon çok kaba daha ince güzel görünümlü bir telefonla takas etmek istiyorum..Telefon kapak 1 hafta önce değiştirildi çiziksiz tertemiz ve daha garantisi devam ediyor..:) Şuan aklımda 6600i ile takas etmek var telefoncuya götürdüm tamam takas olur dedi ama internetten okudugum yorumlar 6600i hakkında kafamı karıştırıyor takas ediyim mi yoksa önerceginiz baska telefonlar var mı? (Nokia'dan baska düşünmüyorum nokia'nın ince,güzel ve iyi özellikleri olan telefon modellerinden önerilerinizi bekliyorum..) :allalla:

rapman

rapman

Üye
6600i özellikleri bakımından N95 ile yarışamaz.
eğer ince bir telefon istiyorsan LG Cookie ler var.Ya da iphone 4.

acelebi05

acelebi05

Üye
    Konu Sahibi
Önerilerin için tesekkür ederim kardeşim ama nokia'dan baska marka telefon almayı düşünmüyorum..:) Takastan vazgeçtim buarada N95 kalacak ama 2. bir telefon alacagım telefonun özellikleri N95 kadar olmasada olur zaten 3G ve İyi bir kamerası olsa yeter bana ben ince ve hoş bir telefon istiyorum 6600i gibi önerilerinizi bekliyorum :D

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
n73 me telefona sahibim garantisi dolmadı ama tanıdığım telefoncuda onu nakite çevirip sana nakit olarak da ödeyebilirim.Valla bana ulaş bi konuşalım

oguzhan_1552@hotm a il.com

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
6700 5mp kamera 3g falan super 450-500 fiyat aralığı var ve ses konusunda üstüne yok

korkutss

Üye
6700 ı olan kardes 5230 ile takas yaparmısın ?

Kingmortall

Kingmortall

Üye
konu yanlış yerde kardeşim

transformensx7

Üye
kardesim alacaksan 5130xpres müzik al kafan rahat olsun ama elindeki cihazında deyerini bil sonradan pişman olma n95 süper cihazdır 6600i uzakdur ok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...