Öneri İl dışı takas işlemi

Sponsorlu Bağlantılar

westmoreland

westmoreland

Üye
    Konu Sahibi
İl dışı takas işlemi
Arkadaşlar sahibinden.com'a vermiş olduğum ilanıma ( ) bir mesaj geldi. Note3 ile takas yapmak istediğini söyledi. Replika mevzusunu belirttiğimde ise cihazın faturalı kutulu olduğunu söyledi. Buraya kadar her şey iyi hoş lakin bu arkadaş ankara da oturuyor. Takas işlemi nasıl gerçekleşecek? Belki arkadaş ben telefonu yollayınca yollamayacak kendi telefonunu, belki ben yollamayacağım. Bu konuda kargo şirketlerinin herhangi bir maddesi, yaptığı bir uygulama var mı? Veya sitenin bize sağladığı güvence? Sizce bu takası yapmalı mıyım? Takas iyi midir? L925 ile Note3 takas etmek biraz mantıklı gelmedi bana. Sizlerin beni aydınlatmasıyla takas yapmak istiyorum. Adam güvenilir konuşuyor açıkçası. Bana yardımcı olur musunuz ?

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Kargo şirketlerinin takas için bir yöntemi maalesef yok.Şehir dışı tanıdık olmadığı sürece kesinlikle tavsiye etmem.

westmoreland

westmoreland

Üye
    Konu Sahibi
Kargo şirketlerinin takas için bir yöntemi maalesef yok.Şehir dışı tanıdık olmadığı sürece kesinlikle tavsiye etmem.

Evet bir şey olursa yeni telefon alacak durumum yok zaten. Neyse bu takası rafa kaldırıyoruz. Teşekkür ederim (:

• Beğen
Tepkiler: Ali Kurtaran
Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
Malum forumun yöneticilerinden birine gönderin ikinizde o kargolasın size

Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
Donanım haberi diyorum

Shorty Meeks

Shorty Meeks