nokia n95 .jar uzantili dosyalar yuklenmiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

serhad78

Üye
    Konu Sahibi
nokia n95 .jar uzantili dosyalar yuklenmiyor
iyi gunler forum sakinleri,
telefonum
n95
yeni
aldim ne yapip ne ettiysem .jar uzantili
programlari
yukleyemiyorum
telefonu
hack bile ettim x-plore yardimiyla ancak her ne
yolu
denediysem .jar (javali dosyalar yuklenmiyor lutfen
bilginiz
varsa bir tuyo verebilirmisiniz?

WaLLcoT

WaLLcoT

Üye
Ne gibi bir hata veriyor?

serhad78

Üye
    Konu Sahibi
yukleme imkansiz diyor ayrica ve bunu butun .jar yani java uzantili dosyalar için soyluyor acaba bir ayardan dolayimidir anlamadim yada java script gibi biseymi lazim bilemedim

bayon

Üye
telefon güncel mi veya sürümü kaç bi söylermisin

serhad78

Üye
    Konu Sahibi
nokia pc suite den butun guncellemeleri yaptim *#0000# yazinca bu çikiyor V30.0.015 15-07-08 RM-159 NOKIA n95(A6.02)

- - - Eklendi - - -

ayrica *#7370# yapip butun ayarlarida sifirladim nafile

bayon

Üye
telefonu güncelle öyle dene derim nokia suit ile

serhad78

Üye
    Konu Sahibi
telefonu nokia pc suite'e baglayinca cihaziniz guncel durumda v30.0.015 yazilim surumu yuklenmistir diyor zaten

bayon

Üye
ama en son güncell sürüm 35.0.02 senın sürümünden sonra 2 sürüm daha var yeni çıkan büyük ihtimal produç kodu ile alakalıdır

product kodu değiştirmeyi biliyomusun

serhad78

Üye
    Konu Sahibi
abiler benim pc windows 7 starter bu programlari kaldirmaz ayrica ben zaten bu sifreyi biliyorum sifre 12345 bence bana lazim olan .jar uzantilari yukleyebilmek için bir program felan heralde

- - - Eklendi - - -

bide soylemeyi unuttum sorarsiniz dersinizki bu adam ne yuklemek istiyor olabilir .jar uzantili soyliyeyim ben tomtomu kurdum telefona ancak telefonun GPS ini aktif etmek icin GPSd.jar diye bir program var onu yuklemem lazim.

bayon

Üye
arkadasım product kodu güvenlik kodu ile alakalı birşey değil güncelleme ile alakalı birşey bende n95 kullanıyorum versiyonum 35.0.02 yanı çok rahat bi şekilde kuruyorum uygulamaları sen bilirsin yanı başka bi çözüm yolu yok yani suan için bundan başka

WaLLcoT

WaLLcoT

Üye
arkadasım product kodu güvenlik kodu ile alakalı birşey değil güncelleme ile alakalı birşey bende n95 kullanıyorum versiyonum 35.0.02 yanı çok rahat bi şekilde kuruyorum uygulamaları sen bilirsin yanı başka bi çözüm yolu yok yani suan için bundan başka

product kodu değiştirmeyi biliyor musun demişsin oradada product kodu değistirmenin resimli anlatımı var o yüzden yazdım o mesajı:)

bayon

Üye
product kodu değiştirmeyi biliyor musun demişsin oradada product kodu değistirmenin resimli anlatımı var o yüzden yazdım o mesajı:)

ben adama sormustum kendim için değil biliyorum yani ben değiştimeyi

WaLLcoT

WaLLcoT

Üye
:)Tamam

serhad78

Üye
    Konu Sahibi
eger baska yolu yoksa bakicaz caresine artik mecbur napalim baska pcden kuralim o zaman ama bayagi ugras verecege benziyor

- - - Eklendi - - -

ugur arkadasimin verdigi konudaki link premium hesaplar içinmis indirememki programlari

bayon

Üye

yukardaki adresten programı indir kur

program açılınca yukarıda telefon bulma butonuna bas (büyüteç simgesi)

telefonunu bulduktan sonra
'Phone İNfo var oraya gel

SCAN de ve ardından sağ tarafta READ yazan yere tıkla.Produc code yazan yere 0534844 yaz yanındaki kutucuguda işaretle (enable)

daha sonrada
WRİTE de işlem tamamdır telefonu USB den cıkar tekrar tak sonra nokia suitden yeni güncelleme gözükecektir

- - - Eklendi - - -

buda resmi

serhad78

Üye
    Konu Sahibi
sagolun kardeslerim problem giderildi { yeni bir hafiza karti ile denedim ] moderator amcalar konuyu kapatmayinda millet okusun benim cektigimi baskalari cekmesin

- - - Eklendi - - -

gabriel kardesim kusura bakma senide ugrastirdik allah razi olsun buyuksun

bayon

Üye
yinede güncel versiyonu yuklemek istersen yukarıdaki adımı takip edebilirsin :)

serhad78

Üye
    Konu Sahibi
ayni problem yine gelir korkusundan oturdugun yerde otur tabirini uygulicam kardes sagol sana buyuk bir tesekkur :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt