NokiA N95 Ekolayzır ayarı??

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
NokiA N95 Ekolayzır ayarı??
Arkadaşlar N95 KuLLancısıyım..Sesi uzaktan geliyor gibi sanki..Ses konusunda tam randıman nasıl alabilirim..

NokiA N95 ses ayarları(ekolayzır) tam olarak nasıl..Bilgisi olan varsa bilgilendirebilirler mi beni.?

--------------- Ekleme ---------------

Yokmu arkadaşlar N95 i olan.acil..

Tepkiler: xxvolkan
kardeş yanlıs bilmiyorsam öle bi yer yoq n95 te ( ekolayzer bölümü )

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
War arkadaşım...Normal bir mp3 calarken secenek ekolayzır yazıyor..orda war..VarsayıLan . Bas güçlendiric, klasik, caz , pop, rock, secenekleri mevcut.ama buradaki ses tonlarıda tam randımanlı gelmiyor bana..

Ön ayar yapmak gerekiyor sanırım.

kardeş o dediklerinin ( klasik,caz,pop vs. ) oldugu yerde ayar 1 we ayar 2 diye bişi yoq mu warsa üstüne gelip seçenekler - düzenle diyerek ayar yapabilirsin

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
O ayarı yaparım da...randıman vermiyor.

damojna

Üye
n95 te en güzel ses caz konumunda geliyor

kardes eqolayzır degılde bıras daha asagıya in ses ayarları war oraya gır ve stereo genısletmeyı kapat bende de war N95 ole yap

stereo genısletmeyı kapat vede ekolayzer pop ayarlı olsun ozaman telefonun sesıne dıyecek olmaz N73 ıle aynı ayarları tasıyorlar dene ve gor

kadir_90

Üye
telefonun sesi normalden yüksek ama birbirinden bağımsız 2 hoparlör olduğu için uzaktan geliyor gibi olabilir

CeMayk

Üye
araçlar menüsünde 3D SESLER den düzenleyebilirsin. kapalı yaparsan ses normal gelir; açık konumdayken ses yankılı geliyo.

kadir_90

Üye
fll ne oluyor arkadaşım anlattığından hiçbirşey anlamadım

khanjar

Üye
dostum ses efektleri var telefonda.menüye gir araclardan 3d sesler var ordan ayar yapmalısın....

erosto

Üye
arkadaşlar benimde n 95 im var bende ön ayar yapçam bas istiorum ben sizce ekolayzeri nasıl yapmam gerek

polat963

Üye
ses şifresi varmı telefonun ? varsa söylye bilrmisiniz ?