spandauer
Üye
Nokia N95 Bilgisayara Bağlayamıyorum
Nokia N95'i bilgisayara bağlayıp birkaç müzik video falan atmak istiyorum, bomboş telefon ama bir türlü beceremedim. İlk önce Pc Suite indirdim Nokia'nın resmi sayfasından, telefon modelini falan seçtikten sonra. Kurulumdan sonra PC'ye bağlama aşamasına geçti, ekranda telefonu bağlamam gerektiği yazıyordu, ben de USB ile bilgisayara bağladım, ama kurulumdaki o aşama hala bağlamamı bekliyordu, tanımadı yani telefonu. Windows da olaya dahil oldu ve driver kurulumadı dedi. Telefonu kapatıp tekrar açtım bu sefer Windows kuruldu ve kullanıma hazır dedi ama Pc Suite hala görmüyor telefonu.
USB ile bağladığımda telefon ekranına 2 seçenek geliyor, Mass Storage ve COM Port. Mass storage seçtiğimde "USB: No storage for pc" hatasını veriyor ve ne telefonda ne PC'de bir kıpırtı yok. Tekrar bağlıyorum ve bu sefer COM Port diyorum, "Done!" yazısı geliyor ama yine birşey yok.
Yeni birşey fark ettim bir de, diğer telefondan bluetooth ile bir mp3 atmayı denedim, bağlantıyı vs. kurdum ama dosyayı almayı onayladığımda "Receive data failed" diye bir hata veriyor ve dosyayı almıyor.
Telefonun hiç tadı da çıkmıyor, ne bi resim var ne de basit bir melodi. Hacdan gelen bir akraba hediye getirmişti, araplar ne etmişse artık telefona. Dili türkçe yapıyorum ama saçma sapan bir çeviri var, kullanmak mümkün değil. 'Seç' ve 'Geri' yerine 'Peki' ve 'Desem' yazıyor, ne alakaysa artık.
Bu arada işletim sistemim Windows 7 Ultimate 64 Bit. Yardımlarınızı bekliyorum
USB ile bağladığımda telefon ekranına 2 seçenek geliyor, Mass Storage ve COM Port. Mass storage seçtiğimde "USB: No storage for pc" hatasını veriyor ve ne telefonda ne PC'de bir kıpırtı yok. Tekrar bağlıyorum ve bu sefer COM Port diyorum, "Done!" yazısı geliyor ama yine birşey yok.
Yeni birşey fark ettim bir de, diğer telefondan bluetooth ile bir mp3 atmayı denedim, bağlantıyı vs. kurdum ama dosyayı almayı onayladığımda "Receive data failed" diye bir hata veriyor ve dosyayı almıyor.
Telefonun hiç tadı da çıkmıyor, ne bi resim var ne de basit bir melodi. Hacdan gelen bir akraba hediye getirmişti, araplar ne etmişse artık telefona. Dili türkçe yapıyorum ama saçma sapan bir çeviri var, kullanmak mümkün değil. 'Seç' ve 'Geri' yerine 'Peki' ve 'Desem' yazıyor, ne alakaysa artık.
Bu arada işletim sistemim Windows 7 Ultimate 64 Bit. Yardımlarınızı bekliyorum