nokia n95 8gb v35 problemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aguzum

Üye
    Konu Sahibi
nokia n95 8gb v35 problemi
arkadaşlar nokia software uptader veya ovi her ikiside son güncelleme olarak v 31.0.0015 olarak görüyo peki biz bu v35 i nerede bulucaz.yardım edenlere şimdiden teşekkürler

scorpion11

scorpion11

Üye
v35'in v31'den farkı yok ki zaten.boşuna zaman kaybı yapmana gerek yok.ben güncelledim v35'e.gördüğüm tek yenilik resim çektğinde,çekilen saati de resime ekliyor.başkada bir yenilik yok...

arasad

arasad

Üye
Nokia nın sitesinden destek bölümünden yazılım güncelleme ordan telefonu seçip indirirsin.. Usb bağlantınla nokia software programını kur ordan işlemi gerçekleştirirsin...

jejOe

jejOe

Üye
Arkadaşım Senın Sorunun Anladıgım Kadarı İle Tlf'nun 35v Görmüyor.Eğer Sorun Bu İse Öncelikle yapman Gereken Nokıa Software updateden tlfnunda bulunan o ankı versıyonu tekrar yukle.Aynı versıyonu Yukledıkten Sonra Tekrar Guncellemeye Çalış ve Goreceksınkı tlf 35.0.015 görmüş olacak :) hayırlı Olsun

emre kocamaz

Üye
ya nokianın sitesindede en son güncelleme olarak v31 görünüyor ben v35 e güncellemek istiyorum telefn çok yawaşş

lmacht

Üye
hacı bizimde aynı

bloodmoney8x1

bloodmoney8x1

Üye
bendede oyleydi firmware indirdim phoenixle versiyon atdim.simdi v35 oldu versiyonum

the_jolly

the_jolly

Üye
ovi pc suite işini görür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt