nokia n95 8gb çok temiz çok ucuz acil...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aykiriss

Üye
    Konu Sahibi
nokia n95 8gb çok temiz çok ucuz acil...
satıldı

fatih82

fatih82

Üye
kardeş memleket nere bir haberleşelim ben manisa lıyım ve tele fonla ilgileniyorum cihaz kvk veya genpamı bide bunu yaarsan iyi olur

aykiriss

Üye
    Konu Sahibi
kardeş memleket nere bir haberleşelim ben manisa lıyım ve tele fonla ilgileniyorum cihaz kvk veya genpamı bide bunu yaarsan iyi olur
merhaba hocam ben trabzondayım bu arada telefon kvk

--------------- Ekleme ---------------

konu günceldir

amilius06

Üye
acil ihtiyac icin satiyorum herseyiyle orjinal sorunsuz cihaz aparatda vericem onlarda orjinal usb tv cikisi kulaklik sarj aleti saglam cihaz. telefon çok temizdir.. Türkiyenin heryerine kargo ile gönderebilirim...
Maxicep.com - n95 8gb acil satilik.orjinal finladnia Garmin yol bilgisayarı, python uygulaması, oyun, tema ve video programları yüklüdür...
Telefon hertürlü sertifikasız programı çalıştırmaktadır...skyfire(yani wilesle youtube tarzi sitelerede girebilme programida yuklu tam )
fiyatina gelince acil para lazim butun n95 satanlara nisbet ama bakin orjinallerden bahsediyorum sadece 390tl kacirmayin arayin goruselim
telim:05545433132
sakarya adapazari

aykiriss

Üye
    Konu Sahibi
acil ihtiyac icin satiyorum herseyiyle orjinal sorunsuz cihaz aparatda vericem onlarda orjinal usb tv cikisi kulaklik sarj aleti saglam cihaz. Telefon çok temizdir.. Türkiyenin heryerine kargo ile gönderebilirim...
maxicep.com - n95 8gb acil satilik.orjinal finladnia garmin yol bilgisayarı, python uygulaması, oyun, tema ve video programları yüklüdür...
telefon hertürlü sertifikasız programı çalıştırmaktadır...skyfire(yani wilesle youtube tarzi sitelerede girebilme programida yuklu tam )
fiyatina gelince acil para lazim butun n95 satanlara nisbet ama bakin orjinallerden bahsediyorum sadece 390tl kacirmayin arayin goruselim
telim:05545433132
sakarya adapazari
kardeş hayırdır ya ? Benim konumun altına konu açıyosun? Iyimisin sen

aykiriss

Üye
    Konu Sahibi
konu güncel arkadaşlar

slowman76

slowman76

Üye
Para lazım sanırım Takas yapmazsın

tmrcntmr

tmrcntmr

Üye
hiç açıldımı cihaz sıkıntısı varmı kardeş?

ercan688

Üye
320 lira param var daha fazla olsa veririm ama bu kadar var.eğer satarsan bana pm [email protected] adresine e mail at.

Lord_of_Roads

Lord_of_Roads

Üye
garantisi devam ediyormu

dalkılıç

Üye
birader adres veya telefon bişeyler yaz da ulaşabilelim sana. her zaman nete giremeyenler de vardır belki

ciristen

Üye
ben bunu alırım aykiriss hala 375 tlye vermeyi düşünürsen tabiki birde wifi si varsa ama ben ankaradayım nasıl olacak

karaefe87

karaefe87

Üye
MİLLET KAFAYI yemiş

LeqendKiLLer

LeqendKiLLer

Üye
Ben Hiç Önermem . 2. Nci El Sonra Örgüt Üyesi Diye Hapse Bile Atarlar Valla :nono:

aykiriss

Üye
    Konu Sahibi
ben bunu alırım aykiriss hala 375 tlye vermeyi düşünürsen tabiki birde wifi si varsa ama ben ankaradayım nasıl olacak
telefon orjinal hocam wifi si tabki var kargo ile yollarım

Ben Hiç Önermem . 2. Nci El Sonra Örgüt Üyesi Diye Hapse Bile Atarlar Valla :nono:
faturası garanti belgesi herşeyi var hocam ne örgütünden bahsediyorsunuz siz

MİLLET KAFAYI yemiş
hocam ne alaka kafayı yemekle ?

oguzhan_n73

oguzhan_n73

Üye
bizim burada 2.eli N95 8GB nin 150 TL çok ucuz :D

dayi434

dayi434

Üye
satılmamış galiba halen___??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt