merhaba hocam ben trabzondayım bu arada telefon kvkkardeş memleket nere bir haberleşelim ben manisa lıyım ve tele fonla ilgileniyorum cihaz kvk veya genpamı bide bunu yaarsan iyi olur
kardeş hayırdır ya ? Benim konumun altına konu açıyosun? Iyimisin senacil ihtiyac icin satiyorum herseyiyle orjinal sorunsuz cihaz aparatda vericem onlarda orjinal usb tv cikisi kulaklik sarj aleti saglam cihaz. Telefon çok temizdir.. Türkiyenin heryerine kargo ile gönderebilirim...
maxicep.com - n95 8gb acil satilik.orjinal finladnia garmin yol bilgisayarı, python uygulaması, oyun, tema ve video programları yüklüdür...
telefon hertürlü sertifikasız programı çalıştırmaktadır...skyfire(yani wilesle youtube tarzi sitelerede girebilme programida yuklu tam )
fiyatina gelince acil para lazim butun n95 satanlara nisbet ama bakin orjinallerden bahsediyorum sadece 390tl kacirmayin arayin goruselim
telim:05545433132
sakarya adapazari
evet acil nakit lazımPara lazım sanırım Takas yapmazsın
hayır hiç bir sıkıntısı yok hiç açılmadı telefonhiç açıldımı cihaz sıkıntısı varmı kardeş?
evet şuan 1.5 yıllık garantisi kaldı yani devam ediyorgarantisi devam ediyormu
telefon orjinal hocam wifi si tabki var kargo ile yollarımben bunu alırım aykiriss hala 375 tlye vermeyi düşünürsen tabiki birde wifi si varsa ama ben ankaradayım nasıl olacak
faturası garanti belgesi herşeyi var hocam ne örgütünden bahsediyorsunuz sizBen Hiç Önermem . 2. Nci El Sonra Örgüt Üyesi Diye Hapse Bile Atarlar Valla![]()
hocam ne alaka kafayı yemekle ?MİLLET KAFAYI yemiş