Nokia N900'e Flash Player 10 Kurulumu [Resimli Anlatım]

Sponsorlu Bağlantılar

kaisersoze1

Üye
slmlr, indirdiğim dosya cute explorer ın içinde dediğiniz gibi amsn... nın içine attım.Söylediğiniz kodu doğru olarak yazmama ramen such directory not found diyor.sadece bu dosya için deil tüm denediğim dosyalar için aynı sonuzu alıyorum x terminal kod yazımı sırasında.Kodlarda ve directory seçimimde sorun olmadığını zannediyorum.Neyi yanlış yapıyorum acaba?

WebShareX

WebShareX

Üye
    Konu Sahibi
slmlr, indirdiğim dosya cute explorer ın içinde dediğiniz gibi amsn... nın içine attım.Söylediğiniz kodu doğru olarak yazmama ramen such directory not found diyor.sadece bu dosya için deil tüm denediğim dosyalar için aynı sonuzu alıyorum x terminal kod yazımı sırasında.Kodlarda ve directory seçimimde sorun olmadığını zannediyorum.Neyi yanlış yapıyorum acaba?

rootsh yüklümü acaba?

WebShareX

WebShareX

Üye
    Konu Sahibi
evet son sürümüne güncel halde yüqlü.

Aldığın hatayı resim çekerek gönderirmisin :) ?
Resim çekebilmek için depolardan Load Applet i yüklemen yeterli, hatayı aldığın ekranda CTRL + Shift + P ye bastığın an resim çekilecektir, resimleri yığın bellek modunda .images klasöründe screenshots klasörünün içinde bulabilirsin.

fegusimir

Üye
İndirdiğiniz dosyayı rar'dan çıkartıp yığın bellek moduna aldığınız N900'ünüzün ana klasörüne atın.
yigin bellek modu nedir ,almancasini biliyormusunuz yada nasil gecilir bu moda ?

WebShareX

WebShareX

Üye
    Konu Sahibi
yigin bellek modu nedir ,almancasini biliyormusunuz yada nasil gecilir bu moda ?

ingilizcesi mass storage mode'dir zaten iki seçenek çıkıyor biri pc suite diğeri yığın bellek pc suite değilde diğerini seçerseniz olur.

kaisersoze1

Üye
aldığım ss i imageshack üzerinden ekliyemiyorum site hata verip duruo:S.buraya resim eklemnin başka yolu yoqmu.Bi buton göremedim resim ekle die...

sanal alem

sanal alem

Üye
teşekkürler :oke:

ziya68

ziya68

Üye
ctrl + nasil aliniyor nasil yapistiriliyor

fegusimir

Üye
en kolay yolu İNTERNETE BAĞLANIN uygulama yöneticisine girerek " tweak flash version" adlı uygılamayı indirin telefonu açıp kapayın oldu bitti
murattiy olmuyor arkadasim calismadi maalesef

--------------- Ekleme ---------------

ingilizcesi mass storage mode'dir zaten iki seçenek çıkıyor biri pc suite diğeri yığın bellek pc suite değilde diğerini seçerseniz olur.

oguz kardesim,cuteexplorer de resimde ki yere usr/lib/browser/plugins kadar geliyorum ama kopyalama islemi olmuyor.ctrl+c yapmama ragmen.birde indirdigim dosyayi rar dan nasil cikariyorum.ayrica su yigin bellek modunu bana bir daha anlatir misin ? yani nedir nerdedir o moda gecmem icin telefonun neresinde iki secenek cikiyor.simdiden ayirdigin zamana ve alakana tesekkür ederim.

WebShareX

WebShareX

Üye
    Konu Sahibi
murattiy olmuyor arkadasim calismadi maalesef

--------------- Ekleme ---------------

oguz kardesim,cuteexplorer de resimde ki yere usr/lib/browser/plugins kadar geliyorum ama kopyalama islemi olmuyor.ctrl+c yapmama ragmen.birde indirdigim dosyayi rar dan nasil cikariyorum.ayrica su yigin bellek modunu bana bir daha anlatir misin ? yani nedir nerdedir o moda gecmem icin telefonun neresinde iki secenek cikiyor.simdiden ayirdigin zamana ve alakana tesekkür ederim.

USB kablosunu taktığın an karşına çıkar o seçenek.

fegusimir

Üye
15 . resimdeki usr.lib.browser.plugins.kopyalama islemini yapamiyorum neden acaba.ctrl +c yapiyorum ama kopyalamiyor ???

WebShareX

WebShareX

Üye
    Konu Sahibi
15 . resimdeki usr.lib.browser.plugins.kopyalama islemini yapamiyorum neden acaba.ctrl +c yapiyorum ama kopyalamiyor ???

Eğer CTRL + C ile kopyalayamıyorsanız, dosyanın üstüne birkaç saniye basılı tutun, karşınıza seçenekler gelecektir, copy'i seçin yeterli olacaktır.

fegusimir

Üye
cute explorer de kopyalamayi becerdim ama sanirim yogun bellek modunda ve rar dan cikarttigim dosyayi kopyalayip attigim yerde yerde bir yanlislik yapiyorum(Ana Klasör??)
X terminalde
cannot stat "home user Mydocs.libflasplayer....................no such file or directory diyor ve telefonu yogun bellek moduna aldigimda Mydocs u göremiyorum.var olanlar : apt archive-cache ,documents,images,map tile-cache,sounds videos vs.iki gündür bununla ugrasiyorum pes etmek üzereyim:-)

WebShareX

WebShareX

Üye
    Konu Sahibi
cute explorer de kopyalamayi becerdim ama sanirim yogun bellek modunda ve rar dan cikarttigim dosyayi kopyalayip attigim yerde yerde bir yanlislik yapiyorum(Ana Klasör??)
X terminalde
cannot stat "home user Mydocs.libflasplayer....................no such file or directory diyor ve telefonu yogun bellek moduna aldigimda Mydocs u göremiyorum.var olanlar : apt archive-cache ,documents,images,map tile-cache,sounds videos vs.iki gündür bununla ugrasiyorum pes etmek üzereyim:-)

Sanırım MyDocs'un içine girmişsiniz zaten :)

fegusimir

Üye
mydocs a girdimde bende niye olmuyor onur kardes:hmmm xterminal de cözemedim baska bir yolu varmi deneyebilecegim ya da nerde hata yapiyorum..?

WebShareX

WebShareX

Üye
    Konu Sahibi
mydocs a girdimde bende niye olmuyor onur kardes:hmmm xterminal de cözemedim baska bir yolu varmi deneyebilecegim ya da nerde hata yapiyorum..?

yaptığın işlemlerin resmini çekerek atabilirmisin?

derwish52

derwish52

Üye
emeğine sağlık kardeşim

zahooooo

Üye
İndirdiğiniz dosyayı rar'dan çıkartıp yığın bellek moduna aldığınız N900'ünüzün ana klasörüne atın.
İlk önce telefonunuzda rootsh yoksa uygulama yöneticisinden kurunuz.
Şimdi Cute Explorer kurulumu yapıyoruz.

indirdiğimiz dosya kısmını anlayamadım??
yardımcı olursanız sevinirim

WebShareX

WebShareX

Üye
    Konu Sahibi
İlk önce telefonunuzda rootsh yoksa uygulama yöneticisinden kurunuz.
Şimdi Cute Explorer kurulumu yapıyoruz.

indirdiğimiz dosya kısmını anlayamadım??
yardımcı olursanız sevinirim

İlk mesajın altındaki eklenmiş dosyayı indirmeniz gerekiyor.

Üst Alt