flash nasıl atılıyor acaba?forumda aradım bulamadım arkadaşlar.link i falan varsa verirseniz sevinirim.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
adresinden flasher uygulamasını yükleyin(bunu indir windows kuulanıyorsan
. )
Yükleme esnasında c altında maemo klasörü açar.Daha sonra
adresinden son firmware’i alıp (Herşeyi sıfır yapmak istiyorsan vanilla sürümü olmalı ilk sıradaki diğerleri sonradan yüklü programları silsede resim ıvır zıvır ses doyalarına dokunmaz .vanilla herşeyi siler)( burda imei no sorulur.Pilin altında imei numaran yada ayarlar bölümünde ürün hakkında kısmında var )
İndirdiğin sürümü ;
C:\Program Files\maemo\flasher-3.5\ dosyasının içine at
Bilgisayarında Start + Run. Başlat + Çalıştır. kutucuğuna Cmd yaz ve Enter tuşuna bas
Gelen terminal ekranında:
cd "c:\Program Files\maemo\flasher-3.5" komutunu ver
- N900 ü ı kapatın
- Fiziksel klavyede “u ' tuşuna basılı tutun
- USB kablosunu tak “u' tuşunu bırakma basılı tut
- PC üzerinde USB simgesini sağ üst köşesinde usb bağlantı şekli silik şekilde cihazda göründüğünde
- “u “ tuşuna basmayı bırakabilirsin
- Aşağıdaki komutu yapıştır enter yap yaklaşık 10 dakika içinde işlem biter
- flasher-3.5.exe -F buraya indirdiğin surumun adını yaz.bin -f -R
(Sürümü indirdikten sonra tekrar isimlendirip tek har verip burayada tek harf yazarak devam edebilirsin )
--------------- Ekleme ---------------
bazen sorun çıkabiliyor .yukardaki işlemi yaparken u tuşuna basarken açma tuşuna basıp usb modunu aktif edip usb yi bağlamayı deneyebilirsin
NOT MURATTİY DEN ALINTIDIR. ama ben başka yerden yaptım tabi aynısı.. mamieuro kolay gelsin flash atmak gerçekten daha hızlı NSU dan
--------------- Ekleme ---------------
gene yapamazsan haber ete ps ne bağlanıp ben yparım telefonuınu burda bi çok arkadaş özelden msj attı bu şekilde yaptım hepsini hadi geçmiş olsun koolay gelsin