Nokia N900 YAVAŞLAMA SORUNU

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tahirx6

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N900 YAVAŞLAMA SORUNU
Merhaba arkadaşlar n900 üme geçen hafta bilgisayara bağlayıp versiyonunu son versiyona yükselttim. o gün bugundur telefon yarı yarıya yavaşladı neredeyse.Ne yapmam gerekir acaba?Şimdiden teşekkür ederim.

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Nokia Software Updater kullanarakmı yükselttiniz ? Size tavsiyem temiz bir Flash atmanız.

mustafaatilla

mustafaatilla

Üye
katılıyorum aynı sorunu bende yasadım ilk yuklemede flashladım yeniden guncelledim sorun cozuldu bilginize..

NR6630

NR6630

Üye
at flash gitsin

tahirx6

Üye
    Konu Sahibi
flash nasıl atılıyor acaba?forumda aradım bulamadım arkadaşlar.link i falan varsa verirseniz sevinirim.

NR6630

NR6630

Üye
flash nasıl atılıyor acaba?forumda aradım bulamadım arkadaşlar.link i falan varsa verirseniz sevinirim.

adresinden flasher uygulamasını yükleyin(bunu indir windows kuulanıyorsan . )
Yükleme esnasında c altında maemo klasörü açar.Daha sonra
adresinden son firmware’i alıp (Herşeyi sıfır yapmak istiyorsan vanilla sürümü olmalı ilk sıradaki diğerleri sonradan yüklü programları silsede resim ıvır zıvır ses doyalarına dokunmaz .vanilla herşeyi siler)( burda imei no sorulur.Pilin altında imei numaran yada ayarlar bölümünde ürün hakkında kısmında var )
İndirdiğin sürümü ;
C:\Program Files\maemo\flasher-3.5\ dosyasının içine at

Bilgisayarında Start + Run. Başlat + Çalıştır. kutucuğuna Cmd yaz ve Enter tuşuna bas
Gelen terminal ekranında:
cd "c:\Program Files\maemo\flasher-3.5" komutunu ver
  • N900 ü ı kapatın
  • Fiziksel klavyede “u ' tuşuna basılı tutun
  • USB kablosunu tak “u' tuşunu bırakma basılı tut
  • PC üzerinde USB simgesini sağ üst köşesinde usb bağlantı şekli silik şekilde cihazda göründüğünde
  • “u “ tuşuna basmayı bırakabilirsin
  • Aşağıdaki komutu yapıştır enter yap yaklaşık 10 dakika içinde işlem biter
  • flasher-3.5.exe -F buraya indirdiğin surumun adını yaz.bin -f -R
(Sürümü indirdikten sonra tekrar isimlendirip tek har verip burayada tek harf yazarak devam edebilirsin )

--------------- Ekleme ---------------

bazen sorun çıkabiliyor .yukardaki işlemi yaparken u tuşuna basarken açma tuşuna basıp usb modunu aktif edip usb yi bağlamayı deneyebilirsin NOT MURATTİY DEN ALINTIDIR. ama ben başka yerden yaptım tabi aynısı.. mamieuro kolay gelsin flash atmak gerçekten daha hızlı NSU dan:naughty:

--------------- Ekleme ---------------

gene yapamazsan haber ete ps ne bağlanıp ben yparım telefonuınu burda bi çok arkadaş özelden msj attı bu şekilde yaptım hepsini hadi geçmiş olsun koolay gelsin:oke:

tahirx6

Üye
    Konu Sahibi
valla yapamadım dostum ya....n900 ile google nexus one takas etmek istedi bi arkadas...sizce etsemmi ne dersiniz??

NR6630

NR6630

Üye
valla yapamadım dostum ya....n900 ile google nexus one takas etmek istedi bi arkadas...sizce etsemmi ne dersiniz??
YA BBEN ODEDİĞİN TELEFONU BİLMİYORUM AMA N900 DE FENA DEĞİLHANİ TABİ BAK SEN GENEDE AMA NOKİA SERVİSVE DESTEĞİHERZAMAN YAYGINDIR BUNU UNUTMA:oke::oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt