Nokia N900 karşınızda (darülmendep farkıyla)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
darülmendep

darülmendep

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N900 karşınızda (darülmendep farkıyla)
Nokia N900
Nokia tablet bilgisayarına telefon özelliği ekledi ve son ürünü N900’ü tanıttı. N97 ile benzer özellikler taşıyan N900’ün 32 GB dahili hafızası bulunuyor. FM verici özelliği sayesinde müzik içeriğini yakındaki bir radyodan dinleyebiliyorsunuz.

Nokia N900 özellikleri:

• 59.8 x 110.9 x 18 mm boyutlarında, 181 gram ağırlık
  • Handsfree, Bluetooth, Ses kaydı
  • 6,5 saat konuşma, 430 saat bekleme süresi
  • Uçuş modu, USB Desteği, E-posta Desteği
  • 16777216 renkli, 480 x 848 px dokunmatik ekran
  • 32 GB dahili hafıza, Harici hafıza desteği
  • 5 MP kamera, Carl Zeiss optik
  • FM verici, 3G destekli, Görüntülü görüşme
  • ARM Cortex A8 600 MHz işlemci
  • PowerVR SGX ekran kartı

Nokia N900 ile ilgili detaylı bilgi için

Resim Galerisi
Resimlerin devamı için

Fiyat için henüz bir bilgim yok.

• Beğen
Tepkiler: totalrecall ve S'nek Valesi

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Emeğine Sağık Çok İyiymiş telefon

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
güzel bi cihaz fiyatı ne acaba:hmmm

darülmendep

darülmendep

Üye
    Konu Sahibi
Fiyat henüz yok. Fakat tablet olduğundan ben pahalılık bekliyorum

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
harika bir telefona benziyor...

darülmendep

darülmendep

Üye
    Konu Sahibi
32 gb combo

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Yani ama bana İsmi daha bi güzel olabilirdi N900 çakma gibi duruyor:)

kadironaldo

kadironaldo

Üye
Dünyadaki bütün özellikler bitince nokia nasıl bir model çıkartacak acaba arrtık:)

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Nokiada kamerada 5 mp yi geçmiyo ya millet 12 mp li tel çıkardı sadece n86 8mp var

darülmendep

darülmendep

Üye
    Konu Sahibi
Aman geçmesin piyasaları alt-üst eder:D

ediesel

Üye
Fiyatı 500 euro (Avrupa çıkış fiyatıdır.) Burdaki fiyatı ise vergilerle falan 800-900 euro arası olacaktır büyük ihtimalle.

Consul9

Consul9

Üye
wifi göremedim:(

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Aaa.Evet wi-fi yokmu bu telefonda :/

zezu_5

zezu_5

Üye
ekran kartı var beyler fiyat baya bi yüksek olur ve tablet pc gibi fiyat var bence

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
İphone 3GS gibi olmasında:)

ediesel

Üye
Arkadaşlar bu telefonda wi-fi 3g hatta 4g bile var internetten araştırısanız ne kadar özellikli bir telefon olduğunu göreceksiniz.

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
İphone 3gs gibi olmasında 4500 Tl diyo ya Büyük pakete en ucuzu 1915 ti Bu da öyle olursa satılması zor en fazla 1700-1800 falan olursa Çok süper olur..:)

lacin3333

Üye
neen hoca tabletın ucuz olmasının nedenı ne?ben aldım bu telefonu sımdı ama gercekten telefondan cok farklı telı kurcaladgındakı zewkı wermıyo?foyatı amerıkada 600 dolar

--------------- Ekleme ---------------

wifi olmazmı be hacım cok hızlı hemde en guzel ozellıgı skype yuklu ıcınde arama yaparken 3-4 sencenek war normal gsm den ara yada skype dan ara yaa google talk tan ara gıbısınden o yonu cok kıyak

ediesel

Üye
Arkadaşlar Son haberlere göre yurtdışında 500 ila 700 USD arasında satın alınabiliryor. Nokianın kendi resmi sitelerinde ise fiyatı ortalama 599 Euro. Burada da Grey mal olarak satışa çıkmış durumda. Lakin ben Grey mal almanızı tavsiye etmem. Yakındır piyasaya düşer. Bu arada telefon gerçektende dehşet bişey. İnternet sayfalarını sorunsuz flash desteği ile açabiliyor. Güçlü işlemcisi ve RAM i sayesinde arka planda onlarca uygulamayı aynı anda çalıştırabiliyor falan filan. Bende almak istiyorum ama şuan beklemedeyim. Çünkü yeni çıkan telefon hemen alınmaz. Fiyatı kısa sürede düşüyor. Heleki günümüzde açılan onlarca büyük elektronik mağazası arasındaki rekabet bizi hepten avantajlı duruma getirecektir en kısa zamanda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt