Nokia N900 Instictive

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

enolaguy

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N900 Instictive
Fazla kisinin farkinda olmadigini sandigim, N900 un sov niteliginde programlarindan biri olan instictiv disarida calan muzigi dinleyerek renkli album kapagindan sarkicinin ve sarkinin ismine kadar bulup size gosterebiliyor ve ayni zamanda cok iyi calisan bir album duzenleyici ve audio player ozelligi sunuyor....
Bu programi goren tum arkadaslarimin muziklerin taninmasi karsisinda saskinliklarini gizleyemediklerini soyleyebilirim

serdarrrr

Üye
Hiç bulduğuna şahit olmadım :ehe

abdülhey25

abdülhey25

Üye
arkadasim programi burda paylasabilirmisin ben depolarda bulamadim ve rica etsem kullanimi hakkinda da biraz bilgi verirmisin

enolaguy

Üye
    Konu Sahibi
program ovi store da mevcut

----------Eklendi @ 11:26:23 ---------- Yazıldı @ 11:21:19 ----------

Hiç bulduğuna şahit olmadım :ehe
sarki bulmasinda hic sorun yok, bende bir cd nin icinde 16 da 16 buldu tek sarki kacirmadi, yerli sarkilarda denemedim ama buyuk bir ihtimalle onlarida bulur diye dusunuyorum...asagi yukari 100 sarki denemissem bunlarin sadece ikisini cozemedi, buyuk basari ile calisiyor bendeki program sizde bir yanlislik olmali....

----------Eklendi @ 11:27:34 ---------- Yazıldı @ 11:26:23 ----------

youtube a yazarsaniz orada nasil calistigini gosteren bir video mevcut

ahmethan046

ahmethan046

Üye
yabancı 3 sarkı denedim ve 3 ünüde buldu
fakat yerlı olarak 10 'a yakın denedım sonuc sıfır
yinede güzel paylaşım teşekkürler

serdarrrr

Üye
Videoyu izlemiştim.Yerli yabancı denedim bulamadı.Şimdi yine deniyorum öyleyse :hmmm

5 şarkıda 1 tanesini buldu :ah

enolaguy

Üye
    Konu Sahibi
Videoyu izlemiştim.Yerli yabancı denedim bulamadı.Şimdi yine deniyorum öyleyse :hmmm

5 şarkıda 1 tanesini buldu :ah
cokmu yaklastiriyorsun acaba hoparlore ? muzik esnasinda konusmalar veya bazi sesler araya girerse bulamiyor. unutmadan, internete bagli olmasi gerekiyor

serdarrrr

Üye
Hoparlörü yakınlaştırdım, uzaklaştırdım.Çok sessiz ortamda denedim yine aynı.Bu arada teşekkürler bilgi verdiğin için.:tşk:

osmanayman

osmanayman

Üye
N900 ile lyric(lrc) dosyalarını gösteren program var mı? MediaBox falan demişler ama hiç karşılaşmadım... N95, N93'üm de TTPod vardı süperdi, tam bir müzik çalardı... Şarkıyal birlikte lrc dosyaları süper oluyordu... Var mı bildiğiniz bir yöntem?..|-)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...