nokia n900 almayı düşünüyorum?

Sponsorlu Bağlantılar

wweraw2012

Üye
    Konu Sahibi
nokia n900 almayı düşünüyorum?
nokia n900 almayı düşünüyorum sizce almalımıyım?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Klişe bir soru? Telefonu kullanım amacınız nedir?

OğuzcanAbi

Üye
Eskidi bence n900 daha güncel modellere bakmalisin

fnldstntn

Üye
N900 anlatılmaz yaşanır...:pro:

fk555897

fk555897

Üye
N900 çok şık bir telefon ama biraz eskidi.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Sıradan bir telefon kullanıcısı için n900 iyi bir telefon değildir.ama ileri derecede kullanıcılar için,yani kodlardan falan anlayanlar içinse çok güzel bir cihazdır.

Seglopsi

Seglopsi

Üye
Sıradan bir telefon kullanıcısı için n900 iyi bir telefon değildir.ama ileri derecede kullanıcılar için,yani kodlardan falan anlayanlar içinse çok güzel bir cihazdır.

haklisin da terminal uzerinde calisma yapmayi bilmeyen icin de guzel bir telefon. tek sorunu biraz narin. usb soketi ve sim yuvasi sorunlu bu cihazin.

wweraw2012

Üye
    Konu Sahibi
oyunu arada sırada oynarım internette bol gezerim mesajlaşırım

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
oyunu arada sırada oynarım internette bol gezerim mesajlaşırım

internetten kastınız sosyal ağlar sanırım. Çok fazla fotoğraf ile uğraşan biri olmadığınızı var sayarak Lumia 520 modelini önerebilirim. Fotoğraf ve on kamera lazım derseniz Lumia 620 önerelim (ikinci el çok temiz bulabilirsiniz).Wp8 platformundaki kelime ve sözcük tahmini çok harika. Mesajlaşmak için gayet güzel bir kelime darağacına sahip. Wp8 kullanmıyorum yada kullanamam derseniz de gm Discovery almanızı önerebilirim.

recepex

recepex

Üye
n900 kullanmış biri olarak pil problemi olmasa çok keyifle kullanılacak bir cihaz. bl-5j pil olunca akşamı zor görüyodum yedek pil taşıyodum yanımda. mesajlaşma uygulaması mükemmel we gayet hızlı. uzaktan gayet karizma duruyor ancak elinize alınca ağırlığı ve kalınlığı çok kaba. stand gibi durması için destek şeyi koymuşlar bunuda mıknatısla sabitlemişler insan istemesede çok oynuyor onla we bi zaman sonra mıknatıs yalan oluyor :D sistem özellikleri we multitasking yapısı mükemmeldi ekran çözünürlüğü çoğu telden iyi 32 gb hafıza oda iyi. kısacası nokianın en iyi telefonu işte :D en sonunda sürekli şarj etmekten pil şişip arka kapağı çatlatmıştı sonrada sattım :D
he bide multiboot özelliği war android kurabiliyosun ancak telefon özelliğini kullanamıyorsun mesajlaşabiliyorsun arama yok. çoğu oyunuda çalıştırmıyor bunları düşünerek al çok fazla tel kullanmış biri olarak özlediğim hatırladığım bi n900 war :D

messevim

messevim

Üye
benim de almayı düşündüğüm lbir telefon. [ sadece klavye si için ]

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
benim de almayı düşündüğüm lbir telefon. [ sadece klavye si için ]

bende htc varken arayıpta bulamadığım bir telefondu. Hedefim oydu. Bulamadığım için htc almıştım. Aldığıma pişman oldum htc yi. Zaten sonra üzerine para koyup Lumia 620 aldım :)

wweraw2012

Üye
    Konu Sahibi
hmm lumia bi bakayım düşüneyim yorumlarınız için teşekürler