frkanbayraktar1
Üye
Baştan yazılım yüklemesi yapman dışında bir fikrim yok .Cihaz üzerinde değişiK seyler denerken cihazı dedi formatlım kasınca , yapıştırdım formatı açıldı boots menüsü geldi sonra kapat ve maemo yazımı geldi tıklıyorum cihaz açılmadı yazılım birsey silindi galiba 😎 yine ilk güne donduk napicam şimdi ben
Boot menüsüne girmeyi başarmışsın . Power off deyince kapatmalı yeniden başlatınca normal başlamalı diye düşünüyorum .resimag.com/p1/728daab67c9.jpeg
Beyler burada kaldım telefon takıldı haha yine napicam ben bu cihazla en son saticam
Yukarıdaki seçenek işe yarıyor mu ?Tam olarak ta sorun orada kapat diyince kapanıyor fakat normal diyince maego cihaz açılır gibi oluyor kapanıyor ):
bu üyemiz yazılım yükleme konusunda yardımcı olabilir. @ali bayramBiri lazım bana yuklicek Nokia aradım eski cihazlara bakamayız dediler ben de dedim ben bunu nasil düzelticem kvk ya mi götürsem ? Bilemedim
Cihaz üzerinde değişiK seyler denerken cihazı dedi formatlım kasınca , yapıştırdım formatı açıldı boots menüsü geldi sonra kapat ve maemo yazımı geldi tıklıyorum cihaz açılmadı yazılım birsey silindi galiba 😎 yine ilk güne donduk napicam şimdi ben
Bence cihaz değiştirin hocam.Evet Nokia nın cihazları çok keyiflidir,adama takıntı yapar ama artık Nokia nın eski cihazları zaman kaybından başka bir şey değil.Alı bey selam cihazı root işlemi yaptım birseyler yükledim sonra baktım kamera çalışmıyor dedim fabrika ayarlarına ben geri donim en güzeli , yaptım açılmadı sonra hard reset yapım dedim onu da bu kadar becerdim bu işlemde kaldı yazilim yarım kalmış gibi açılır gibi o ...... yer gelmeden kapanıyor cihaz istabuldaysaniz yanınıza gelim
Dün yine denedim de flasher cihazı görmedi :/ açılmadı daha doğrusu ama USB bağlı cihaz PC ye komut girdim ciks tepkime yokRom üzerinde modifikasyon yapılı iken cihazı sifirlamaktan kaçınmalısınız, eksiklik olunca sonuç bu oluyor, tek yol orijinal yazılımı yuklemenizdir...