rufat_sau
Üye
-
Konu Sahibi
-
cımbız ile dene zarar vermeden, çıkmazsa cihazı bildiğin sağlam telefoncuya söktürüp cıkartabilirsin
Tabi servis garantisi yedegim olsun dersen servise vermek daha mantıklı olur.
başka yapacak birşey maalesef yok.
Cihaz uluslar arası garantili olabilir bulunduğun ülkedeki servise danış. Garanti kapsaması bile resmi servis çıkarırsa garantiyi kaybetmeye bilirsin. Garanti umrunda değilse ekranı çıkarıp parçayı çıkarabilir
batarya bitimi kullanıcı hatası değil ama simkart yuvasını çıkartmışsın bu kullanıcı hatası olarak değerlendirilir
servise gönder garantisi varsa yaparlar ama simkart yuvasını çıkartmışsın belki ücret alırlar
düzelmeyen sorun olursa garanti telefonunu çalcak değilya kardeşim ücretini söylerler uygunsa yaptırırsın bukadar basit
çok büyütüyosun
büyük bir ihtimal bulurlar onlarda vardır öyle çokta bir ücret alcaklarını sanmıyorum
Bu durum için servis ücret talep edemez
garanti içinde simkart aparatını çıkartır işleri bu
batarya sorunu N9 da var yazılımla ilgili fakat kendi kendine resart atması ve kapanıp açılması normal bir durum değil
Cihaza tekrar yazılım kurulmalı flash atılmalıdır
resart sorunu çözülür
ama bataryanı ani bitişi veya yükselmesi için yapacak hicbişey yok
zorladıysan sim kart telleri yamulmuştursimkart aparatini cikardim yani o siyah cekmece gibi olani ama nano simi mikro sime ceviren aparat icerde kaldi. her halde icerdeki demirlere takildi. ve siyah cekmeceyi cikarirken de zarar verdim mi bilmiyorum ama isikta baktim saglam gorunuyo. bozulmussa da halledilebilecek bi sorun mu ? n9-u kaybetmek istemiyorum
zorladıysan sim kart telleri yamulmuştur
cihaz artık garanti kapsamında değil
sim yerinden cihaza birşey olmaz
yapılır
Kullanıcı hatası ne olursa olsun garanti kapsamından çıkarırnasil yani telefonun mesala ekrani kirilinca garantiden cikiyo mu ki telefon ? tamam o sorunu garanti kapsaminda yapilmaz ama mesela batarya sorunuyla ve ya reset atmayla sim kart yerinin bi alaksi yok ki. bunu niye garanti kapsaminda yapmasinlar ? bi de sifir nokia n9 bulunabilir mi bugunden sora sence ? internetde bulamadim ama belki sen bilgilisindir
Kullanıcı hatası ne olursa olsun garanti kapsamından çıkarır
o hataya düşmeden cihazın garantideydi
niye zorladın cihazı dimi ama
şarj seviyesi, batarya nın ani düşüşü yükselişi tamamen yazılımla ilgili ki buna yapacak birşey yok seneler boyunca biz bu durumu kabullendik yanı çözümü yok
resart yahut kendi kendine kapanıp açılması bana göre yazılım ile ilgili
mesela kamera, hafıza yahut sistem dosyalarındaki hata sonucu bu sorunlar oluşuyor
düzelmesi için orijinal yazılımın tekrar kurulması gerek
N9 sıfırı mutlaka vardır araştırmak lazım
mesela bende var en beyazından, ambalajını bile sökmedim, ama satmıyorum.!!
Kullanıcı hatası ne olursa olsun garanti kapsamından çıkarır
o hataya düşmeden cihazın garantideydi
niye zorladın cihazı dimi ama
şarj seviyesi, batarya nın ani düşüşü yükselişi tamamen yazılımla ilgili ki buna yapacak birşey yok seneler boyunca biz bu durumu kabullendik yanı çözümü yok
resart yahut kendi kendine kapanıp açılması bana göre yazılım ile ilgili
mesela kamera, hafıza yahut sistem dosyalarındaki hata sonucu bu sorunlar oluşuyor
düzelmesi için orijinal yazılımın tekrar kurulması gerek
N9 sıfırı mutlaka vardır araştırmak lazım
mesela bende var en beyazından, ambalajını bile sökmedim, ama satmıyorum.!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?