Nokia N9 PR1.3 Güncellemesi Yayına Girdi

ArAgOr

Üye
Daha da güzelleşecek elimizde ki cihazlar. Güncellemelerin arkası kesilmeyecek artık yeni meego Jollo ile daha neçi sorunlarımızı ortadan kaldıracaz arkadaşlar

cyber

Üye
pr 1.3 geldiğine göre nitroid beta çıkabilir

meg1ddo

Üye
Daha da güzelleşecek elimizde ki cihazlar. Güncellemelerin arkası kesilmeyecek artık yeni meego Jollo ile daha neçi sorunlarımızı ortadan kaldıracaz arkadaşlar

nasıl yani arkdaşım, söylediklerine heyecanlandım ama bi o kadar da anlamadım, meego jollo nedir? biraz daha acar mısın...

chuck33

Üye
nasıl yani arkdaşım, söylediklerine heyecanlandım ama bi o kadar da anlamadım, meego jollo nedir? biraz daha acar mısın...

Meego'yu devam ettirecek olan şirket Jollo. Nokia'nın Meego kısmında çalışanlar kurdu şirketi fakat Nokia'yla bir bağlantıları olmadığı için N9'a destek vermeyecekler.

Konu Sahibi
bir şekilde nokia n9 da yararlanır. Piyasada meego telefon artarsa, şirketler de oyun ve uygulamalarını meego için de yayınlarlar, iyi haber.

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
aynen oyun ve uygulamalar kullanılsa da yeter ama yeni sisteme gelecek şeyler n9 a da portlanabilir

meg1ddo

Üye
pr1.3 ile hemen hemen sorunsuz bir cihaz oldu N9. oyun uygulama bolluğu olsun da cihaz güncellemesine gerek yok böyle memnunum cihazdan...

Konu Sahibi
bu güncelleme halen bana gelmedi, deli etti

Konu Sahibi
İsterseniz navifirm üzerinden ürün kodunuzu bulup flashlayabilirsiniz ama cihazınızın garanti dışı kalma durumu var.

ya garanti çok önemli değil açıkçası ama istiyorum ki kendisi desin güncelleyim mi abi diye, güncelle deyim. ama tık yok.

ya garanti çok önemli değil açıkçası ama istiyorum ki kendisi desin güncelleyim mi abi diye, güncelle deyim. ama tık yok.

Bana guncelleme bildirimi geldi ama istesemde guncelleyemem cunku nitdroid icin open mode kernel kullaniyorum. Dolayisiyla otadan guncellemek saglikli olmuyor cihaza tam flash (pr+emmc) atmam gerekiyor

naviden baktım ama benim ürün kodum yok orda black 16gb

dawid

Üye
arkadslar turkiyeye guncelleme gelecekmi yada turkiyeden alipta guncelleme gelen varmi

dawid

Üye
walla deli etti beklemek prime kardesim