Bir süre sonra telefon alacağımda :-)
Cihanî Sultan Üye Lenneth' Alıntı: N9 u kullanmak daha keyifli. Genişletmek için tıkla ... Ama Lumia 800'ün de önü daha açık.Daha akıcı.Zevk olarak evet,WP7 pek içaçıcı değil ama çok sade ve hoş.Ben bayılıyorum.
Lenneth' Alıntı: N9 u kullanmak daha keyifli. Genişletmek için tıkla ... Ama Lumia 800'ün de önü daha açık.Daha akıcı.Zevk olarak evet,WP7 pek içaçıcı değil ama çok sade ve hoş.Ben bayılıyorum.
OttomaN TigeR Üye Cihanî Sultan' Alıntı: Hünkarım sen de mi? Genişletmek için tıkla ... eski hayranlığım var Hünkarım o yüzden.
Cihanî Sultan' Alıntı: Hünkarım sen de mi? Genişletmek için tıkla ... eski hayranlığım var Hünkarım o yüzden.
papakudioflu Emekli Yönetici b4ttal' Alıntı: lumia 800 daha iyi wp en azından ... Önü daha açık... Genişletmek için tıkla ... n9un da önü açık ama firma destegi yok gibi görünüyor şimdilik
b4ttal' Alıntı: lumia 800 daha iyi wp en azından ... Önü daha açık... Genişletmek için tıkla ... n9un da önü açık ama firma destegi yok gibi görünüyor şimdilik
OttomaN TigeR Üye papakudioflu' Alıntı: n9un da önü açık ama firma destegi yok gibi görünüyor şimdilik Genişletmek için tıkla ... yazık ettiler cihaza abi.
papakudioflu' Alıntı: n9un da önü açık ama firma destegi yok gibi görünüyor şimdilik Genişletmek için tıkla ... yazık ettiler cihaza abi.