kerim5534
Üye
valla cihazı hiç kullanmadım biliyormusun
Var arkadaşım niye koysunlar 2. kamerayı yoksa.
sende bendensın yanı
----------Eklendi @ 10:41:15 ---------- Yazıldı @ 10:39:17 ----------
bır ara maemo bolumunde fınk atarke yok sadece msn tarzı programlarda yapılıyo dıye okumustum demekkı sonra gelmış ozaman tsk bılgı ıcın
Bencede var adam tek fotoğraf çekmek için ön kamera koymaz
<br />
<br />
----------Eklendi @ 15:07:39 ---------- Yazıldı @ 15:06:42 ----------
zaten symbian değil meego telefon 3g kamerası olmalıydı
Beyler buyrun buyrun basladık yinevalla tasarımı falan hıc guzel degıl bence kalas gıbı telefon.. zaten bıde symbian anna cıkacaksa hıc bulasılmaz..
Beyler buyrun buyrun basladık yine
Telefon meego kullanıyor symbian degil.Özellikleri itibariyle ve sistemiyle diger modelleri fena yıpratacak bu asikar.Tasarım göreceli bir kavram.Kamerasıda otofokuslu carl zeiss optik 8.0 mp lens kullanıyor..nalcam22
Ama nokia iste naparsın ööö e kaka
Yazmamışlarki outo focus var diye
Ve galaxy s2 buna bin basar istersen karşılaştırak
özelliklerini karşılaştırırız
Ve ayrıca bi telefonun iyi olduğunu videoyla anlayamassın c7 de videoda süper ama gel görki telin kamerafelaket 256mb ram var samsungun 500tllik telinde bile 278 mb ram var
androıd 2.2 kötümü sen ne kullanıyon 10.1mi birsürü hd oyun var 2.2 için bide onu 2.3e yükselte bilirsin 50 tlye
İnanmassan antroıdtelefonları.coma bak
S60v5 i yükseltsene s^3 e ellideğil 100 tlde versen yükseltemessin nokıa bu işte insanlara sürekli düşük sistemli telefonlar satıp onları yeni cihazlar almaya sürüklüyo
Ve ayrıca ipıne kimki sgs2 tokatlıcak
dostum boşuna anlatma onlar anlamaz onlar sadece rakamlara bakar işletim sistemi nasıl kullanıyor diye bakmaz mesela mobilden anlayan çok iyi arkadaşım var dediği laf android kullandım symbiana laf atanlar neye laf attıklarını bile bilmiyor dedi o kadar berbar bir sistem
----------Eklendi @ 17:54:10 ---------- Yazıldı @ 17:53:08 ----------
ayrıca videoyu izleyemediğide belli aynı oyunları daha hızlı oynatıyor
Ya bırak arkadasım ya izle gör iste koskoca çift çekirdekli telefonu eziyor attık ya oyunu yükleme zamanın falan gör iste...
Android 2.2'yi kötülemiyorum sadece yüksek donanım istiyor diyorum.
Ayıca acıtınca niye herkes hemen genele vuruyor isi.N9 1GHz islemci,1GB ramli ve Meego sistemli bir telefon.Bunu konus sadece.
S60v5 zaten 434 mhz ile iyi kötü çalısıyor android gibi kalas bir sistem degil ki 800 mhz koysunlar.Sanki samsung babasının hayrına yapiyor bu isi o söyledigin telefon da gio o telefonun sorunlarını yazmak istemiyorum çünkü bu telefonu bende begeniyordum ve çogu kisiye tavsiye etmistim forumda...
Sen şimdi symbian iyimi diyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?