Devil_Batu
Üye
[Nokia] N9 İncelemem :)
Merhaba Arkadaşlar.Sizin için yeni telefonum Nokia N9 hakkında birkaç şey yazacağım.Almak isteyenler için
Yakında eski telefonum N8 ile yeni telefonum N9 karşılaştırmasını yazacağım
Nokia N9 bildiğiniz üzere 2011 Haziran ayında duyurulmuştu.
En çok ilgi çeken özelliği Meego işletim sistemi ve üzerinde hiç bir tuş olmaması.incelememe hemen başlıyorum
Genel Özellikler
N9'un ekran ölçüleri 480 x 854 piksel, 3.9 inç
35 mm'lik kulaklık girişi,Dolby kulaklık desteği,Gorilla cam ekranı,Parlama önleyiciye sahip olan N9
Telefonun hafızası = 16 GB veya 64 GB'dır.(Artırılabilir hafıza yok)
Veri ağı olarak
GPRS/EDGE B sınıfı, çoklu yuva sınıfı 33
HSDPA kat 10 maksimum hız 14,4 Mbit/sn'ye kadar, HSUPA kat 6 ile 5,7 Mbit/sn'ye kadar
WLAN IEEE802.11 a/b/g/n
Gibi oyunlar ve uygulamalar
Facebook, Twitter, Skype, YouTube, Joikuspot Wi-Fi bağlama, Accuweather, AP News, Swype, Track and Protect, Need for Speed Shift, Galaxy on Fire 2, Real Golf, Angry Birds Magic, Posta, video oynatıcı, Sürücü, Haber Akışları, arama, hesap makinesi, Takvim, Rehber, müzik çalar, web tarayıcı, mesajlaşma, fotoğraflar, fotoğraf düzenleyici, Ovi Mağaza, Haritalar,Ofis uygulamaları
Dijital Pusula,NFC desteği,TV çıkışı,Eklenebilir mikrofonla aktif gürültü önleme
Çok kullanılmasada HTML5 desteği sayesinde hızlı video oynatma,hızlı geçişler sağlanmaktadır.
Carll Zeins Lensli 8 MP kameraya sahiptir.Otofokus ve Led flaşda var.HD video çekimi ise harika
NFC destekli Angry Birds Magic
Need for Speed Shift
Galaxy on Fire 2
Real Golf 2011
Yukarıdaki oyunlar önceden yüklenmiştir.Keyifle oynarsınız artık
Ayrıca şunuda belirteyim ki 1Ghz işlemcisi hiç bir takılma yapmaz
Almak isterseniz bu aksesuarları almanızı öneririm ;
Sert Koruyucu Kılıf
Nokia Play 360
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Merhaba Arkadaşlar.Sizin için yeni telefonum Nokia N9 hakkında birkaç şey yazacağım.Almak isteyenler için

Yakında eski telefonum N8 ile yeni telefonum N9 karşılaştırmasını yazacağım

Nokia N9 bildiğiniz üzere 2011 Haziran ayında duyurulmuştu.
En çok ilgi çeken özelliği Meego işletim sistemi ve üzerinde hiç bir tuş olmaması.incelememe hemen başlıyorum
Genel Özellikler
N9'un ekran ölçüleri 480 x 854 piksel, 3.9 inç
35 mm'lik kulaklık girişi,Dolby kulaklık desteği,Gorilla cam ekranı,Parlama önleyiciye sahip olan N9
Telefonun hafızası = 16 GB veya 64 GB'dır.(Artırılabilir hafıza yok)
Veri ağı olarak
GPRS/EDGE B sınıfı, çoklu yuva sınıfı 33
HSDPA kat 10 maksimum hız 14,4 Mbit/sn'ye kadar, HSUPA kat 6 ile 5,7 Mbit/sn'ye kadar
WLAN IEEE802.11 a/b/g/n
Gibi oyunlar ve uygulamalar
Facebook, Twitter, Skype, YouTube, Joikuspot Wi-Fi bağlama, Accuweather, AP News, Swype, Track and Protect, Need for Speed Shift, Galaxy on Fire 2, Real Golf, Angry Birds Magic, Posta, video oynatıcı, Sürücü, Haber Akışları, arama, hesap makinesi, Takvim, Rehber, müzik çalar, web tarayıcı, mesajlaşma, fotoğraflar, fotoğraf düzenleyici, Ovi Mağaza, Haritalar,Ofis uygulamaları
Dijital Pusula,NFC desteği,TV çıkışı,Eklenebilir mikrofonla aktif gürültü önleme
Çok kullanılmasada HTML5 desteği sayesinde hızlı video oynatma,hızlı geçişler sağlanmaktadır.
Carll Zeins Lensli 8 MP kameraya sahiptir.Otofokus ve Led flaşda var.HD video çekimi ise harika
NFC destekli Angry Birds Magic
Need for Speed Shift
Galaxy on Fire 2
Real Golf 2011
Yukarıdaki oyunlar önceden yüklenmiştir.Keyifle oynarsınız artık

Ayrıca şunuda belirteyim ki 1Ghz işlemcisi hiç bir takılma yapmaz

Almak isterseniz bu aksesuarları almanızı öneririm ;
Sert Koruyucu Kılıf
Nokia Play 360