alışmışsınız nokianın kazulet gibi eşşek gibi telefonlarına 1500 göze gelmez o zaman ben e7 ye 1300 lira vermiştim ona yanıyorum şimdi o fiyata 2 tane wave veya htc sensation alırdım 10 basardı e7 ye.
----------Eklendi @ 12:25:36 ---------- Yazıldı @ 12:16:43 ----------
ah ah paranın değerini ben anladım geçte olsa arkadaş o telefon o kadar etmez!
Peki arkadaşım neden bu telefon o kadar para etmez bana onu açıklarmısın nesi eksik ?
Peki madem o şekilde anlamadın sana örneklerle anlatım..
İphone piyasaya ucuz mu girdi ? hayır yanı her yenı olan şeyin ucuz olmak zorunda olacagı dıye bırsey yok Önemli olan yaptıgın esere olan güvenındır . Ayrıca şuanda bile iphone 4 te 1ghz işlemci , 512mb ram var ama 2000tl etmez dıyen yok. Bu telefonda 1ghz ıslemcı- 1gb ram var!!
Samsung wawe diyorsun ve kendı ağzınla diyorsun ki 1sene once !!! 1 sene sonra N9 un fıyatı yıne 1500tl mı olucak ?
Yanıı her fırma çıkarttıgı urunu ilk pıyasa degerınde pahalıya satmaya çalışır bu normal bısydır Derdin paraysa git 1 sene bekle öyle al !!
Ayrıca samsung donanım olarak cok ıyı ama ARAYUZ , TASARIM ve KULLANIM KOLAYlıgı açısından felaket insanın miğdesini bulandırıyor.. Sadece donanımla olmaz bu işler aldıgın telefon sana haz vermelı....
Samsung'un o övdüğün çift çekirdek işlemcisi o kdr muhtesem olsaydı iphone 4le karsılastırıldıgı testte silip supururdu Yerlerde olmazdı anladın? biraz olaylara geniş bakmayı öğren ..!
Denemeden göremezsın sırf markası nokia diye akıllı telefon geçmişi kötu dıye yenı bır yazılım dıye kafana gore o kadar etmez diyemezsın.. Bekle bı çıksında performansını gör ondan sonra konuş..
Bekliyorlarda ne oluyorsa artık..
nonamex honeycomb tam uyumluda ne yapıyor neler yapabiliyor görüyoruz madem çok hızlı çalışıyor neden hala geçiliyor madem tam uyumlu yapması lazım bir şeyler ama maalesef yok sizi açık kaynak diye kandırıyorlar java ile yazılmış bir arayüz kullanıyorsunuz bakalım oracle google a açtığı davayı kazanırsa arayüzünüz ne olucak

O arayüz bide kaydırmalarda takılıp durmasa...Java ile yazılmış bir arayüz kullanıyoruz aman ne büyük kayıp![]()
O arayüz bide kaydırmalarda takılıp durmasa...

Siz herşeyde orjinal arayüze laf atıyorsunuz amaGPU hızlandırmayı kullanmıyor orjinal arayüz zaten, gittim Android marketten bir launcher indirdim. Bir sürü alternatif var, Yağ gibi kayıyor, orjinal arayüzüde sildim gitti derdiniz bu mu yani ?![]()

Siz herşeyde orjinal arayüze laf atıyorsunuz ama![]()