Nokia N9 İçin İki Adet Bağımsız Uygulama Mağazası: Apps for MeeGo ve N9-Apps.com

Sponsorlu Bağlantılar

MertcaN9

MertcaN9

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N9 İçin İki Adet Bağımsız Uygulama Mağazası: Apps for MeeGo ve N9-Apps.com
nette gezinirken karşılaştım ovi gibi içinde N9 içerikleri barındıran sanırım bir mağaza tam detaylı bilgi edinemedim ama eminim siz bilgi sahibisinizdir daha henüz kısıtlı sayıda içerik var

daha çok yeni ve uygulama sayısı henüz çok az. Ancak uygulamaları telefonunuzdan yükleyebilmeniz için bir istemcileri var ve indirip N9′unuza kurmak yetiyor. Uygulama sayısı çoğalırsa oldukça başarılı bir girişim.

aynı şekilde N9 Apss diye bir şey var
ise daha eski bir girişim ve daha çok uygulama barındırıyor. Bu sitenin istemcisi olmadığından uygulamalar önce bilgisayara sonra N9′a.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Teşekkürler kardeşim :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ilki acayip güzel duruyor

MertcaN9

MertcaN9

Üye
    Konu Sahibi
indirsek mi ki ? :naughty:

PalmerTech

PalmerTech

Üye
n9 apps ücretli uygulamaları sağlamıyor. daha çok rating sistemine dayalı bir app tanıtım sitesi gibi. Apps for Meego kayıt olmama rağmen app yüklememe izin vermiyor. Sanırım o fonksiyonu kapatmışlar, uzun zaman önce denemiştim.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ilk'inin uygulaması da var

pRime.

pRime.

Üye
n9 çıktığından beri varolan mağazalar.

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
n9 fanclup sitesi daha iyi yok yok orda

MertcaN9

MertcaN9

Üye
    Konu Sahibi
evet orası çok güzel ama ingilizce :D

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ufak tefek ögrendik inglizce'yi de cihazlar sayesinde

• Beğen

eminN9

Üye
Bu N9 bana ders oldu. birdaha ki sefere telefonları iyice araştırıp alaçam resmen pişmanım mağazası yok ve telefonu iyi yapacaksan garantin gidiyor

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
İhtiyaç ve beklentilerinize göre cihaz seçmiş olsaydınız pişman olmazdınız.

MertcaN9

MertcaN9

Üye
    Konu Sahibi
Bu N9 bana ders oldu. birdaha ki sefere telefonları iyice araştırıp alaçam resmen pişmanım mağazası yok ve telefonu iyi yapacaksan garantin gidiyor

bilinçli bir kullanıcı sizin pişmanlığınızı yaşamaz bu yüzden bilinçli bir tüketici olmakta yarar var. mağazası yok demekte çok geniş ve yanlış bir tanım ihtiyaçlarını karşılayacak sayıda mağazada uygulama var.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 511859
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

garanti dışı yapmak kadar garantiye girecek hale getirmekte basit bir flash işlemi zaten.

pRime.

pRime.

Üye

sen ne arıyorsun kardeş mağazada? Bende 100'e yakın uygulama vardı hepsi de işleyen uygulamalar. Kameradan tut sosyal ağlara kadar.

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap

bilinçli bir kullanıcı sizin pişmanlığınızı yaşamaz bu yüzden bilinçli bir tüketici olmakta yarar var. mağazası yok demekte çok geniş ve yanlış bir tanım ihtiyaçlarını karşılayacak sayıda mağazada uygulama var.

+1 katılıyorum. kişi ne istediğini bilerek cihaz alırsa pişmanlık yaşamaz. örneğin ben; symbian bitti, öldü, mahvoldu dedikleri halde gittim 808 aldım. neden? çünkü memnunum, işimi görüyor. işe yarayacak pek çok uygulamada var zaten. sürekli ne uygulaması yüklüyorlar anlayamadım.

• Beğen
ustura42

ustura42

Üye

memnun değilsen htc evo 3d ile takas edermisin ?

• Beğen

Üst Alt