• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Nokia N9' dan Görüntüler...

Sponsorlu Bağlantılar

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia N9' dan Görüntüler...

C0-00 kodu verilen prototip formdaki modelin görüntülerinden anladığımız kadarıyla bazı teknik özellikleri şöyle:

• Kızaklı yapı, fiziksel QWERTY klavye,
  • 3.5-inç dolayında bir büyüklüğe sahip dokunmatik ekran,
  • 8MP kamera, çift LED flaş,
  • HDMI yuvası, 3.5 mm kulaklık jakı.

Yukarıda işletim sistemi için MeeGo dedik ama modelin Symbian^3 işletim sistemi yüklü biçimde gelme ihtimali de varmış. Cihazın amiral gemisi olacak olmasından hareketle yukarıdaki özellikler haricinde; Wi-Fi, GPS, 3G gibi bağlantı desteklerinin olacağı kesin. Yine Nokia modelde yer vereceği kuvvetli bir mobil işlemcinin yanısıra, sağlam oyun performansı sunması yolunda GPU' da konuşlandırabilir...

Modelin bu yılın sonlarına doğru çıkması bekleniyor. Dediğimiz gibi kesin detaylar hakkında konuşmak için daha erken.​

Detaylar :
Detaylar :

Yazan: ULAŞ Bilişim
Maxicep - http://www.maxicep.com

• Beğen
Tepkiler: .BlueTR ve izmirligenc

alkımcanosu

Üye
çok karizma bi telefon :oke:

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İnş. sanada nasip olur... :)

izmirligenc

izmirligenc

Üye
cok guzel geldi ama ozellikleri ve cikis tarihi netlesse birde ayrica N9 oldugu kesin kaynak guvenilir

aLone

aLone

Üye
süper bi şey

punqermojo

Üye
Çok güzel telefon yaa Gideri var :ehe

Mr.Behlül

Mr.Behlül

Üye
Tasarımı ve özellikleri iyi bir telefon...Ayrıca bu tür telefonlara göre inceliğide gayet iyi...

Necmati

Necmati

Üye
süper telefon tam tarzım :D

barisakkaya

Üye
meego sistemi olucak deniyordu görünüşe göre yine s3 olucak n8 gibi umarım meego olur nokiadan bir atak bekliyorum artık amoled ekran 8mp xenon flash fm trans. 64gb dahili bellek 720p 25fps video kaydı bunlar çok iyi de meego olsun artık ya nokia yapsın şunu da kendimize gelelim nokiadan başka firmaya güvenemiyorum samsung motorola htc iphone ne varsa aklıma yatmıyor n8 alıcaktım 12mp hd ama 12 mp kalitesini gerçekten veriyor mu o da tartışılıcaktır eğer o kadar başarılı olsalar n9 da da olurdu sanırım neyse inş meego olur sistem de verdiğimiz paraya değer

Paranoya

Paranoya

Üye
Dehşet bi makina . Benim olsun isterdim . :naughty:

Revengeful

Emekli Yönetici
Sürekli sürekli yeni modeller çıkıyor, onun önceden almak istediğin alt modelini almaktan çekiniyo insan ya :D

ertu55

ertu55

Üye
Sürekli sürekli yeni modeller çıkıyor, onun önceden almak istediğin alt modelini almaktan çekiniyo insan ya :D

harbiden aklımda n8 vardı şimdi napcam ben yaptın yine yapacağını nokıa :D :vur

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
super olmus hatasız kusursuzda olursa cok tutulacak bı karızması var

Uruloki

Uruloki

Üye
cihaz N9 değildir o proje iptal N9XX diye şuanlık bir proje var ayrıca bu cihaz N9 değil E7

Siyah.

Siyah.

Üye
e7 ye benziyor. yada ta kendisi :ehe

.BlueTR

.BlueTR

Üye
e7 ye gerçekten çok benziyor.

quad4core

quad4core

Üye
süper bi telefona benziyor

accman

accman

Üye
bildiğin e7 olmuş bu yaa değişik bişeyler yapsalarmış.. s^3 işletim sistemi olur umarım..ne kadar s^3 olursa o kadar güvende oluruz biz de :D

hoss

hoss

Üye
e7 bu telefon türkiye ye gelmedi

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
Cebede sıgmazki

Takipçi Satın Al

Üst Alt