Nokia N9 Bilen Bilmeyen Bakarsa Cevaplarsa Güzel Olur Yardım!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PremiumWork

PremiumWork

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N9 Bilen Bilmeyen Bakarsa Cevaplarsa Güzel Olur Yardım!
Arkadaslar ben ileriye dönük yatirim yapmak istiyorum ve n9 uzun zamandir araştirdim fakat aklima batarya sorunu takildi batarya yildan yila illaki performansini kaybedecek ve bildigim üzere arka kapak entegreli yani açilmiyor ben bu telefonu 5 6 yil hatta 7 yil eskitmek istiyorum batarya değişiyormu arkadaşlar sorum bu?

meg1ddo

meg1ddo

Üye
valla n8 in de arka kapak açılmıyor ama bataryası değişiyor, herhalde n9 unda bataryası değişir öyle ( düz mantık :D )

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
biz değişemıyoruz servis değıstıriyor

Türe

Türe

Üye
şu zamanda telefonlar 7 yıllık üretilmiyorlar . Maksimum 5 yıl

cozturk

cozturk

Üye
kesinlikle degiştiriliyor

---------- Eklendi @ 21:01:37 ---------- Yazıldı @ 20:47:31 ----------

şu zamanda telefonlar 7 yıllık üretilmiyorlar . Maksimum 5 yıl
üretim tarihinden itibaren iki gün içinde tüketilmeldir.:D :D valla hiç gülecegim yoktu.son kullanım tarihimi bu yıl.telefonun ömrü kullanımıyla alakalıdır.hor kullanmazsan yere düşürmezsen o telefon ömürlüktür.ama suda bir gercek eger bunu kast ettiysen birsey diyemem simdiki telefonlar eskiye nazaran daha dayanıksız.suda birgercek en dayanıklı telefonlar nokia nın.

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
PremiumWork

PremiumWork

Üye
    Konu Sahibi
tesekkür ederim her keze 6 aya n9 fiyati ne olur sizce?

meg1ddo

meg1ddo

Üye
1000 in altina dusmez...

Türe

Türe

Üye
kesinlikle degiştiriliyor

---------- Eklendi @ 21:01:37 ---------- Yazıldı @ 20:47:31 ----------

üretim tarihinden itibaren iki gün içinde tüketilmeldir.:D :D valla hiç gülecegim yoktu.son kullanım tarihimi bu yıl.telefonun ömrü kullanımıyla alakalıdır.hor kullanmazsan yere düşürmezsen o telefon ömürlüktür.ama suda bir gercek eger bunu kast ettiysen birsey diyemem simdiki telefonlar eskiye nazaran daha dayanıksız.suda birgercek en dayanıklı telefonlar nokia nın.

Komik mi ? :kop2: ben masal anlatmiyorum bir telefon kutusunda bu telefonun omru 5 yildir yaziyordu . Ya nokia ya samsungtu telefon tam hatirlamiyorum .

Gulmeye devam edebilirsin simdi ;)

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

Komik mi ? :kop2: ben masal anlatmiyorum bir telefon kutusunda bu telefonun omru 5 yildir yaziyordu . Ya nokia ya samsungtu telefon tam hatirlamiyorum .

:kop:

klongs

klongs

Üye

samsungtada nokiadada telefonun garantisi 2 yildir ortalama omru 5 yildir yaziyor

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
yeni nesil cıhazlar hep öyle zaten

pRime.

pRime.

Üye
bu iphone için de geçerli.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Arkadaslar kutu uzerinde yazan bu cihazin kullanim omru bes yildir ibaresi yasal olarak cihaza bes yil boyunca servis hizmeti verilmek zorunda oldugunu belirtir. Yoksa sanayi ve ticaret bakanligindan urun satis izni alinamaz.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
PalmerTech

PalmerTech

Üye
pile çok takılmayın, ama fiyatının en fazla düşeceği de bu bence, zaten windows phone modeller çıktığı için elde kalanları satıyor muhtemelen nokia, serinin devamı çok daha gelecek gibi görünmüyor.

Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
batarya arkadasin da dedigi gibi servis tarafindan cikartila bilir.
ama uzun yillar kullanmak istiyorsan bence baska modellere de bak. benim en cok begendigim telefonlardan biri n9. ama n9 meego isletim sistemli ilk, tek ve galiba son cihaz. oyun ve uygulama konusunda sikinti cekebilirsin ilerde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt