Quaresma53
Üye
Nokia N9 amatör inceleme
merhaba arkadaşlar =) başlıkta da belirttiğim gibi dün camında bir afiş gördüğüm kendi telefonumuda ordan aldğım nokia shopa girip n9 un ne kadara ve ne zman geleceğini sordum. Ordaki müdüre hanımefendi de bana kendinde bir n9 olduğunu ve istersem bakabilceğimi söyledi tabi kaçırmadım bende =) sadece iyi satış yapan müdürlere veriyorlarmış söylediğine göre =) şunu belirtmeliyimki nokia bu sefer hakkaten iddialı =) hem tasarım olarak incecik hemde bişeklde göze hoş gelen bir yapısı var =) başta kullanımı biraz zor geldi bana bir tane bile tuş yok üzerinde malum menüye ulaşmak içinde ekranı sağa sola itiyosunuz tabi entresan bayaa yani kullanım açısından zor gibi geldi bana ordaki hanımefendide ben kullanyosam herkes kullanır dedi
benim söyleyebileceklerim bunlar he bir dipnot daha symbian belle ne zman gelr dediğimde de bana verdiği cevap muhtemelen 2012 başı gibi olur oldu
benim söyleyebileceklerim bunlar he bir dipnot daha symbian belle ne zman gelr dediğimde de bana verdiği cevap muhtemelen 2012 başı gibi olur oldu