Nokia N9 amatör inceleme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Quaresma53

Quaresma53

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N9 amatör inceleme
merhaba arkadaşlar =) başlıkta da belirttiğim gibi dün camında bir afiş gördüğüm kendi telefonumuda ordan aldğım nokia shopa girip n9 un ne kadara ve ne zman geleceğini sordum. Ordaki müdüre hanımefendi de bana kendinde bir n9 olduğunu ve istersem bakabilceğimi söyledi tabi kaçırmadım bende =) sadece iyi satış yapan müdürlere veriyorlarmış söylediğine göre =) şunu belirtmeliyimki nokia bu sefer hakkaten iddialı =) hem tasarım olarak incecik hemde bişeklde göze hoş gelen bir yapısı var =) başta kullanımı biraz zor geldi bana bir tane bile tuş yok üzerinde malum menüye ulaşmak içinde ekranı sağa sola itiyosunuz tabi entresan bayaa yani kullanım açısından zor gibi geldi bana ordaki hanımefendide ben kullanyosam herkes kullanır dedi :D benim söyleyebileceklerim bunlar he bir dipnot daha symbian belle ne zman gelr dediğimde de bana verdiği cevap muhtemelen 2012 başı gibi olur oldu

pRime.

pRime.

Üye
Symbian^3 bölümüne değil de meego bölümüne açsaymışsınız keşke.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
hayatta almam o telefonu

Quaresma53

Quaresma53

Üye
    Konu Sahibi
duzeltildi dostm

ArMaGeDdOn_87

Üye
tel güzel ancak fiyatı biraz yüksek,o kötü olabilir..bnce tek sorun fiyat..

m542tf

m542tf

Üye
hele bi tel gelsin

Quaresma53

Quaresma53

Üye
    Konu Sahibi
geliyot yakında aralık başı en geç ortasını bulur...

ArMaGeDdOn_87

Üye
iPhone 4s hiç alınmaz zaten,milleti bu sefer harbi kazıklıyolar..

• Beğen
Tepkiler: n000k
Quaresma53

Quaresma53

Üye
    Konu Sahibi
iphone 5den biraz umutluyum tasarım olarak kusursuzlar ama fiyat çok uçuk :S biraz cüzzi bi fiyat olursa alabilirz heralde...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...