Hex4d0r
Üye
ben cihazın üzerini karalamıyorum sadece olanları söylüyorum sende o telefonunun kötü yönlerini söylersen o telefonu karalamış olmazsın hatta bizi bilgilendirmiş olursun
Milyon dolarlık reklam projeleriyle bu seviyeye geldi Android ve üreticilerin mecbur bırakılması sonucu. Neyse lafı fazla uzatmak istemiyorum. Alacağın yeni modeller ile sana mutluluklar dilerim.
N9un uygulama sıkıntısı var bu aşikar ve bi klavye modu kurunca kasan telefonun 1ghz inden şüphe ederim eğer android stabil çalışsa nokia androidli satar
N9un uygulama sıkıntısı var bu aşikar ve bi klavye modu kurunca kasan telefonun 1ghz inden şüphe ederim eğer android stabil çalışsa nokia androidli satar
klavye modu kurunca kasmıyor ki? siz 5800 ile karıştırdınız bu telefonu sanki?
Emin ol 5800 da daha çok uygulama var
Emin ol 5800 da daha çok uygulama var
Çok kaliteli evet 4 yıllık bir telefona gore çok kaliteli uygulamalar ama muadil bi telefona gore vasat bu telefon
Emin ol n9'daki uygulamalar ve oyunların kalitesi 5800'dakileri katlar.
---------- Eklendi @ 09:07:15 ---------- Yazıldı @ 09:05:00 ----------
İstersek 3310 ile karşılaştırırız, beğenmediysen çekip gidebilirsin meego bölümünden.
ben daha önce tartıştım onlara göre n9 çok iyi telefon yapamadığı şey yok herşey yapabiliyormuşsun sadece kullanmayı bilmiyormuşuz
---------- Eklendi @ 09:43:04 ---------- Yazıldı @ 09:42:01 ----------
ICS daha gelmediki yani geldide daha yapım aşamasında en son beta 3 çıkmıştı sanırım
sen ne diyosun ya? android kurunca uygulama sıkıntısı kalıyor mu? hayır. o zaman ağlamayın çocuk gibi burda.
gayet de geldi hatta bazı android cihazlardan daha iyi oyun oynatıyor ve çalışıyor. beta olup olmaması önemli değil, önemli olan çalışması kuramıyorsanız benim yapabileceğim bir şey yok.
5800 da oyun oynanmıyor doğru kasıyor ama uygulama yelpazesi symbian'ın daha geniş buda bir gerçek
Samsung Galaxy Wonder'lar ile N9 un benchmark sonuçları aynı diye duymuştum ve forumda duyduğuma göre wonder bazı oyunlarda kasıyormuş
---------- Eklendi @ 09:47:31 ---------- Yazıldı @ 09:46:16 ----------
bana kurarmısın ? rica etsem nasıl kurulcağını anlatabilirmisin ? forumda yeni konu açarak çünkü forumda 1-2 kişi biliyor MeeGo ya android OS yüklemeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?