PalmerTech
Üye
-
Konu Sahibi
-
Thank you all for your comments and kind words! Our engineering team at OpenMobile is diligently working on multiple platforms, including ACL for the Nokia N9 MeeGo Smartphone. Thank you for your interest in ACL™. Keep checking back to the blog for further updates and information as we are able to release it!
Best,
The OpenMobile Team
nitdroid kurmadan mı?
ben android işletim sistemini sevmiyorum, ama dışarıdan uygulamalarını kullanabileceksek, neden olmasın
harika olur videoyu izledim ama bişey anlamadım biraz detaylandırır mısın hocam olayı?
N9 desteği bitiyor belkide o yüzden son güncelleme olarak android yüklerler
üzgünüm ama bu son kullanıcıya sunulmayacak.
okuduğun kaynağı yollayabilirsen sevinirim, ben de takip ediyorum çünkü
nokia n9'a sunulmayacak. şu an sadece bb playbook'ta kullanıma açık ancak kullananlar uygulamaların performansının yerlerde olduğundan şikayetçi. kaynağımı söyleyemem ama bana inanın sağlam bir kaynaktır.
o zaman umarım kaynağın yanlış çıkarçok iyi bir temenni olmadı ama, bunu yapmak zorundayım
şahsen ben de bb playbookta bu uygulamanın çalışmasını gördüm ve inanın almasak daha iyi. onun yerine nitdroid kurup uygulamaları kullanmak çok daha mantıklı.
android ve ben yan yana daha da zor geliriz
android ve ben yan yana daha da zor geliriz
yav günlük hayatta kullanmayacaksın kioyun uygulama için açarsın sadece
android'e küsüm benbir de o sistemde şu sorun olacak, her arama yapacağımızda telefonu aç kapa yapmamız gerekecek. pil dayanmaz.
Kardeşim belki sesli aramayı hallederler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?