nokia N9 64GB beyaz çok ucuza .....gir ve farkı gör ;)

Sponsorlu Bağlantılar

KxTR79

KxTR79

Üye
    Konu Sahibi
nokia N9 64GB beyaz çok ucuza .....gir ve farkı gör ;)
64 gb çok tem,iz ve ucuza veriyorum 13 ay garrantisi kaldı faturasıda var isteyenlere androidide kurup yollayacağım araştıranlar android meego ve linüx olan debian masaüstü fırsatını aynı anda kullanabilirler... link vereyim

4un6si

4un6si

Üye
telefonla ilgileniyorum ama sadece ilgileniyorum :D başka bşr arkadaş 500 e satıyordu bence fiyatı indir sıfır 700 altında zaten bence 500 bile çok (telefona çok değil telefon süper ama maalesef piyasaya çok )

- - - Eklendi - - -

pardon 16 gb ı 700 lira imiş bence ama yine de fazla geldi , ama dediğim gibi BENCE

KxTR79

KxTR79

Üye
    Konu Sahibi
dusuncene gore oyle ama ilgileniyosan fiyat konusunu pm atabilirdin:) foyati indirmeme gerek yok.tam 500 tlye ye temiz olmayan 16 gblikler satiliyor.64 gbler piyasa nolursa olsun 750vye en uygun sahibindendeki ilanlara bakabilirsin en uygun fiyay bende;) acil satmam gerek cok dardayim:)

4un6si

4un6si

Üye
yok yok cihaz güzel ama alamıyorum maalesef bence android kısmını öne çıkar ki insanlar alsınlar bi de bilinçli bi kitleye sat ki 2 işletim sistemini aradaki geçişi filan bilsin senin başına dert açmasın

KxTR79

KxTR79

Üye
    Konu Sahibi
aynen n anlamayanin badsina cok dert acar bu canavar bu yazinida gorurler bilclenirler:) ven satarken her seyini anlatip satarim olabildigincede yardimci olurum sattiktan sonr ama geri alman yada segismem8,

- - - Eklendi - - -

3. isletim sistemi olan deboan masaustunude kurarim cep pcsi olarak kullanirlar

saldıray8

saldıray8

Üye
kardeşim adım eren numara 05383946770 sms çağrı at bana ulaşırım bekliyorum.

meegocu

Üye
kardeş cihazın bataryası ne durumda ?

KxTR79

KxTR79

Üye
    Konu Sahibi
iyi durumda ayarlardan bataryaya girildiginde orada bataryanin durumu iyi olarak yazmaktadir

Üst Alt