Nokia N9 64 GB Türkiye'ye mi Geliyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türe

Türe

Üye
cihazlarina hakettigi degeri bicmiyor ve bazi sivri vatandaslar da pahali diye gidip alabiliyorlar -.-

Uruloki

Uruloki

Üye
ya aslında benim ve çoğunlunun beklentisi N8 gibi 1000 lira gibi ucuz olucak tabi 1200 tl gibi olmasını bekliyordum öyle olsaydı iphone 4s hiç düşünmeden alacağım bir cihazdı ama aşırı bir fiyat politikası var bu cihaz için fakat dönüp yeni wp7 cihazlara bakıyorsun oha o da ne onlarda bir o kadar ucuza kaçılmış misal N9 ne zaman tanıtıldı anca finlandiyada daha satışa çıktı sonra dönüp wp7 ye bakıyorsun oha o da ne tanıtıldığı günün ertesi hemen online satışta dediğim gibi nokia bitirmek için yapıyor nokia bunı fakat finlandiyada aşırı bir talep varmış N9 da ki bu şekilde devam ederse dünyadada çok satılacak bir cihaz nokia yaya inat

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
S elop'a inat satıyor hasan.

WebStyle

WebStyle

Üye
D.H'de N9 hakkında Nokia Türkiye genel müdürünün yapmış olduğu açıklamayı dinledim. Cihaz Türkiye'ye gelecek ama Nokia N9 için destek sağlanacak mı işte orası merak konusu..

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
D.H'de N9 hakkında Nokia Türkiye genel müdürünün yapmış olduğu açıklamayı dinledim. Cihaz Türkiye'ye gelecek ama Nokia N9 için destek sağlanacak mı işte orası merak konusu..

İlk güncellemesi geldi. Herkes yanlış anlıyor. Sadece başka MeeGo'lu cihaz çıkartmayacak Nokia cihaza yıllarca destek verileceğide yönetim kurulu üyelerinden biri açıklamıştı zaten. Ayrıca Tizen OS çıkınca N9'u Tizen OS'a yükseltme durumuda olacak. Çünkü İşletim sistemi Nokia'ya at değil. Linux Foundation'a ait ve Tizen Os'un sahibi de o. Intel, Samsung, Nokia sadece destek verenler...

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi

Pr 1.1 çıktı bile pr 1.2 de yolda. http://www.maxicep.com/meego/meego-harmattan-nokia-n9-pr1-1-guncellemesi-562675.html bu da naviden aldığım güncelleme ss'i (20.2011.40.4 pr1.1 oluyor):

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt