Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia N8'in hangi rengi hoşunuza gidiyor?
Sponsorlu Bağlantılar
borasezer
Üye
yeşil ile griyi yanyana getirdim yeşil daha güzel duruyor bence...
naneli'moon
Üye
N8 de farkettinizmi bilmem ama 2 renk var biri orta tabaka diğeri üst ve alt kısımlardaki eğimli tabaka (en alt siyah kısımdan bahsetmiyorum) mesela telefonun metal olan kısmıyla eğimli olan kısımlarının renkleri farklı biri koyu griyse üst kısım biraz daha acık renk kalıyo.geceleri fark edilmiyo ama gündüzleri fark ediliyo =)
Murat Alper
Üye
mavi
haliş06
Üye
slm arkadaşlar uzun araştırmalar sonucu n8 almaya karar werdim... gri rengini istiorm ama ankarada nerde war yardımcı olabilirmisinz bugün optimuma bakıcam inş bulurum bi kaç yere daha sordm ama sipariş üzüerine getiriorz, en çok siyah ve yeşil satılıo gbi şeyler sölüolar görerek almak istiyorum siz ne dersiniz???
mavı alıcakdım kafaya koymusdum ama lanet olasıca koskoca turkuyeye 1 mavı gelmemıs zarzor bı tane bulmustum aralıgın basında koskoca samsumda bı teknosada 1 adet oldugunu soledıler oda sıyahdı ve almak zorunda kaldım ama mavı cok guzel beahh
Rich4arD
Üye
Gümüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüş
Cezzbedici3
Üye
Siyah
>Pessimistic.
Üye
ben mavi ve gümüşü beğeniyorum bende karar veremiyordum alırken elim maviye gitti
tolqa41
Üye
turucu orange my phone
AYNA
Üye
koyu gri ile siyah farklı değil mi? bu resimdeki koyu grimi yoksa?