Nokia N8'in hangi rengi hoşunuza gidiyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Nokia N8'in hangi rengi hoşunuza gidiyor?

• Kullanılan toplam oy
    246
borasezer

borasezer

Üye
yeşil ile griyi yanyana getirdim yeşil daha güzel duruyor bence...

naneli'moon

naneli'moon

Üye
N8 de farkettinizmi bilmem ama 2 renk var biri orta tabaka diğeri üst ve alt kısımlardaki eğimli tabaka (en alt siyah kısımdan bahsetmiyorum) mesela telefonun metal olan kısmıyla eğimli olan kısımlarının renkleri farklı biri koyu griyse üst kısım biraz daha acık renk kalıyo.geceleri fark edilmiyo ama gündüzleri fark ediliyo =)

Murat Alper

Murat Alper

Üye
mavi

haliş06

Üye
slm arkadaşlar uzun araştırmalar sonucu n8 almaya karar werdim... gri rengini istiorm ama ankarada nerde war yardımcı olabilirmisinz bugün optimuma bakıcam inş bulurum :oke: bi kaç yere daha sordm ama sipariş üzüerine getiriorz, en çok siyah ve yeşil satılıo gbi şeyler sölüolar görerek almak istiyorum siz ne dersiniz???

aagkn

aagkn

Üye
gümüş :d:

3onur5

3onur5

Üye
siyah ve gümüş...

Punish3R55

Punish3R55

Üye
mavı alıcakdım kafaya koymusdum ama lanet olasıca koskoca turkuyeye 1 mavı gelmemıs zarzor bı tane bulmustum aralıgın basında koskoca samsumda bı teknosada 1 adet oldugunu soledıler oda sıyahdı ve almak zorunda kaldım ama mavı cok guzel beahh

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Gümüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüş

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Siyah

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
ben mavi ve gümüşü beğeniyorum bende karar veremiyordum alırken elim maviye gitti :D

tolqa41

Üye
turucu orange :) my phone

AYNA

AYNA

Üye
koyu gri ile siyah farklı değil mi? bu resimdeki koyu grimi yoksa?

SPLNTR

SPLNTR

Üye
gri + siyah kapak + spb shell bir de böyle görün ;)

adsasdsd

adsasdsd

Üye
SİYAH :aha: ama sevmiyosan gri al

Emre-45

Emre-45

Üye
Siyah..

Maximien

Maximien

Üye
Koyu gri....

screetlove

Üye
mavii

ozi44

Üye
ilk alırken siyaha atlamıstım dırek ama su an teknosada falan gordugumde gümüş almadıgıma pişman oluyorum acıkcası.

Üst Alt