Nokia N8'in dusmeye karsi dayaniklilik testi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ozggurr

ozggurr

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8'in dusmeye karsi dayaniklilik testi
Video asagidadir.

Saygilar

• Beğen
Tepkiler: yasar55

Crescent-23

Crescent-23

Üye
teşekkürler daha ne tür testler uyguluyorlar kim bilir :)

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
sağolasın hocam merak ettim ya şimdi dns ile youtube ye fln girilmiyormu orda ? :9

Crescent-23

Crescent-23

Üye
sağolasın hocam merak ettim ya şimdi dns ile youtube ye fln girilmiyormu orda ? :9

ben bi kaç yerde haber duymuştum . eğer devlet çok istese hiç bi şekilde youtube gibi sitelere girdirmiyor ama Türkiye de pek önemsenmediği için dns değiştirerek girebiliyorsun.ne kadar doğru yanlış bilemem .

erkara_64

ben kendim denedim bizzat telefonun arkasını anahtarla çizdim hiç bir şekilde iz kalmadı...tabi çizilmiyor diyede abartırsan da onu bilemem:)

pRime.

pRime.

Üye
Valla bu video herşeyi ortaya koyuyor o milletin beğendiği Samsung'a aynısını yapsan kimbilir neler olur.

SilentOne

SilentOne

Üye
içim gitti be

SilentOne

SilentOne

Üye
tmm sadece işlemci saqlam kalır bizm arkadaş montesini elinden yere düşürdü ekranı gorsen tuzla buz oldu hatta buz eridi geriye tuz kaldı hafıza kartı kayıp

ash54

ash54

Üye
:d:

ozggurr

ozggurr

Üye
    Konu Sahibi
ben kendim denedim bizzat telefonun arkasını anahtarla çizdim hiç bir şekilde iz kalmadı...tabi çizilmiyor diyede abartırsan da onu bilemem:)

Kimseye tavsiye etmiyorum, cizilecegi tutar, denk gelir, psikolojiyi bozar durup dururken...
Dayanikli oldugunu bilmek guzel, sinamak yersiz bence... Zaman zaten neyin ne oldugunu gosterir hepimize :)

ertan13

Üye
Kardeşim çok kötü bir şekilde düşürmüş canımm N8'ini taşlara falan çarpmış telefonun kasasında minicik iki nokta oluşmuş başka da hiç bir şey olmamış.Taş gibi maşşallah :)

cenewar88

cenewar88

Üye
ben üstünde göbek attım bişey olmadı
hatta bi arkadaşım dik koyup üstüne oturmuş yine hiçbişey olmamış

cenewar88

cenewar88

Üye
arkadaşımın durumunu burada konuşmak istemiyorum
şimdi psikolojik destek alıyor kendisi

yaw bir de 18 yaş altının elinde s^3 telefon olmaz heralde
içimizde varmı 18 yaş altı söylesin varsa yazdıklarımdan ötürü onun psikolojik tedavisini de ben finanse edeyim

yusfcuk

yusfcuk

Üye
Bi de X6 için yapsaydılar şu testleri X6 nın tek ekranı sağlam kalırdı kilit tuşu arka kapağı ve çerçevesi kesin dağılırdı ayrımcılık olmuyor hakkımızı yiyorlar veya sağlam olduğunu bildiği telefonlara uyguluyor sadece bu testleri

venusutarit

venusutarit

Üye
arkadaşımın durumunu burada konuşmak istemiyorum
şimdi psikolojik destek alıyor kendisi

yaw bir de 18 yaş altının elinde s^3 telefon olmaz heralde
içimizde varmı 18 yaş altı söylesin varsa yazdıklarımdan ötürü onun psikolojik tedavisini de ben finanse edeyim

profilindeki kedi öldürdü beni gümekten

cenewar88

cenewar88

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt