Nokia N8'e Symbian Belle Nasıl Yüklenir?(Beni Doğru Konuya Yönlerdirebilir misiniz ?)

Sponsorlu Bağlantılar

Apple iPhone4

Apple iPhone4

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8'e Symbian Belle Nasıl Yüklenir?(Beni Doğru Konuya Yönlerdirebilir misiniz ?)
Arkadaşlar Telefonuma Symbian Belle Yüklemek İstiyorum. Ama Hangi Konu Daha Güvenilir Bilemiyorum. Symbian Belle Yükleyip Memnun Olan Arkadaşlar; Lütfen Nereden veya Hangi Konudan Yüklediyseniz Linkini Atabilir misiniz?

Şimdiden Teşekkürler. :oke:

marsoy

marsoy

Üye
annadaysan şuan orayı es geç

vo777 CFW' si V.3.1

İndirme işlemi bittikten sonra hemen ardından Oğuz Başar ustamızın belleyi tr ye çevirmiş olduğu 2 adet dosyayı ise buradan indiriniz.

bunları tek indir senve alttaki linkten videoyu izle

Anna - Belle Videodaki sürüm güncellemesini nereden indirebilirim?

aagkn

aagkn

Üye
navifirmde anna gri telefonun ürün kodu varmı yoksa benmi göremiyorum

aagkn

aagkn

Üye
peki benim şimdi wh (beyaz )kodlu dosyayı mı indirmek gerekiyor

Apple iPhone4

Apple iPhone4

Üye
    Konu Sahibi
Önceden hiç flaslama yapmadım sizce yapayimmi arkadaşlar telefonda bir sorun cıkarmı ?

Apple iPhone4

Apple iPhone4

Üye
    Konu Sahibi
Peki Baya İşlem yaptık diyelim yarıda kaldık yarından dönme şansımız varmı ?

marsoy

marsoy

Üye
phoneix 2011 le atarsan yarıda kalmaz hatalı bişey yaptığında eror der kapatır sende telini 3 defa titreyene kadar açma tuşuna basarsın açılır tekrar

Apple iPhone4

Apple iPhone4

Üye
    Konu Sahibi
Konuda Bahsedilen Phoneix le atacam

marsoy

marsoy

Üye
ewet :D ewet :D ewet :D

marsoy

marsoy

Üye
ewet arkadaşım

marsoy

marsoy

Üye
:d bişey değil bak ayrıca en üstte konusuda var orayada bakarsan daha bilgi sahibi olursun

Apple iPhone4

Apple iPhone4

Üye
    Konu Sahibi
:d bişey değil bak ayrıca en üstte konusuda var orayada bakarsan daha bilgi sahibi olursun

Ben yapmayı bıraktım. Aklım ermedi :D Ben Ovi'nin Belle güncellemesine kadar Anna'yla idare edeyim en iyisi :)

Üst Alt