Nokia N8'den actıgınız Müziğin Pc hoparlöründen cıkması yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-omer-

-omer-

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8'den actıgınız Müziğin Pc hoparlöründen cıkması yardım
Valla baslıkta yazdm :D ayrıntıya gircek olursam N8imden actgm müziğin pc hoparlöründen cıkmasını nasıl sağlayabilirim,MAsaüstü bilgisiyarımda bluetooth var bi el atarsanz sevnrm :D

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
evet ya bunu wifi yla felan da mümkün kılabilirmiyiz

mcnpl4

mcnpl4

Üye
pek bilgim yok ama hoparlörün bağlantısı 3.5 mm liklerdense bağlayabilirsin. biz okulda yapıyoduk:ehe baska bi çözüm bilmiyorum..

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
yok canım ona kalırsa 7.1 dolby digital ev sinema sisteminede bağlanıyo olay o deil :naughty:

mcnpl4

mcnpl4

Üye
:ehe pcden aç şarkıyı nolcal yaw.. bluetooth u aç telde pc den de oviyi bluetoothla ayarla müziklerini pcden dinle.. resimler mesajlar fln da oluyo hem. mesaj gönderebiliyosn pcden üstelik..

_ardaa

_ardaa

Üye
önceki versiyonlar vardı böyle bir uygulama bluetooth ile ama şuan onun yerini dlna aldı.

-omer-

-omer-

Üye
    Konu Sahibi
Konu bilgisayarda acmak değil mesela acıcam bilgsyramı bırakcam telefondan müzikleri oynıcam..Touch Remote adlı programda var ama o programda ücretli oluyo yaa bi yardm edn

-omer-

-omer-

Üye
    Konu Sahibi
yok mu bilen?? bizim bi arkadas 5800 nokia bluetooth radyo mu ne onn gibi biseyle ev sinema sistemine baglıyodu onn gibi bi çözümde olablr

sonuyku63

Üye
aCİL YaRDıM E63 uzardwep browser proqramını arıyorum arkadslar çok acil ya lütfen var

-omer-

-omer-

Üye
    Konu Sahibi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt