Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia N8'den actıgınız Müziğin Pc hoparlöründen cıkması yardım
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-omer-
Üye
Konu Sahibi
Nokia N8'den actıgınız Müziğin Pc hoparlöründen cıkması yardım
Valla baslıkta yazdm ayrıntıya gircek olursam N8imden actgm müziğin pc hoparlöründen cıkmasını nasıl sağlayabilirim,MAsaüstü bilgisiyarımda bluetooth var bi el atarsanz sevnrm
mustafakamikaze
Üye
evet ya bunu wifi yla felan da mümkün kılabilirmiyiz
mcnpl4
Üye
pek bilgim yok ama hoparlörün bağlantısı 3.5 mm liklerdense bağlayabilirsin. biz okulda yapıyoduk baska bi çözüm bilmiyorum..
mustafakamikaze
Üye
yok canım ona kalırsa 7.1 dolby digital ev sinema sisteminede bağlanıyo olay o deil
mcnpl4
Üye
pcden aç şarkıyı nolcal yaw.. bluetooth u aç telde pc den de oviyi bluetoothla ayarla müziklerini pcden dinle.. resimler mesajlar fln da oluyo hem. mesaj gönderebiliyosn pcden üstelik..
_ardaa
Üye
önceki versiyonlar vardı böyle bir uygulama bluetooth ile ama şuan onun yerini dlna aldı.
-omer-
Üye
Konu Sahibi
Konu bilgisayarda acmak değil mesela acıcam bilgsyramı bırakcam telefondan müzikleri oynıcam..Touch Remote adlı programda var ama o programda ücretli oluyo yaa bi yardm edn
-omer-
Üye
Konu Sahibi
yok mu bilen?? bizim bi arkadas 5800 nokia bluetooth radyo mu ne onn gibi biseyle ev sinema sistemine baglıyodu onn gibi bi çözümde olablr
sonuyku63
Üye
aCİL YaRDıM E63 uzardwep browser proqramını arıyorum arkadslar çok acil ya lütfen var