nokia n8'de ŞARJ SORUNU yardım!

Sponsorlu Bağlantılar

birşeybulamadım

birşeybulamadım

Üye
    Konu Sahibi
nokia n8'de ŞARJ SORUNU yardım!
selamlar, ben n8 alalı 1 hafta 2 gün oldu.
bilgisayarıma bugün ovi suiteyi yükledim ve ordan da müzik attım telefona. sorun yok
ama 2 şey öğrenmek istiyorum. aslında çok şey öğrenmek istiyorum da neyse.

ilk olarak bnm öbür tlfndan bluetoothla müzik attım n8 e, msj olarak geldi.
onu nasıl müzik çalara atacağım?? kaydet, kopyala diye hiç bir şey yok. atamıyorum. direk msjlara atılıyor ordan dinliyorum ama müzik çalara gitmiyor. onu nasıl yapacağım?

2.si bu tlfnda şarj sorunu var, 2 saatte doluyor, %100 görünüyor ama sonra tlfnu açıp kapatıyorum baktım gene dolmaya başlamış.
ben mi bir hata yaptım?? ilkinde 2 saatte doldu diye şaşmıştım nasl olur dedim, ve tlf şarjı 1-2 günde bitiverdi. bunu bekliyordum. ama dün bir de baktım dolmuş, ama tekrar dolmaya başladı. 12 saat durdu ilk defa, bunu denedim ( öbürlerinde hep doldu göründü ve bende şarjdan almıştım) ve ilk defa şarj doldu yazısını gördüm. yani şarjı çıkartıp tekrar sokunca. bunu ilk defa yaptm tabi.
bnm anlamadığım bu tlf kaç saatte doluyor normalde ve bende neden böyle=? dolmuş gibi beni şaşırtıyor sonra gene dolmaya başlyor. hatta dolarken de baktım orda %100 yazıyor. nası iş anlamadım.

yardımcı olursanız sevinirm. diğer n8 kullananların ki nasıl merak ettim.

ozggurr

ozggurr

Üye
muzik calara birsey atmana gerek yok,

music playeri acip options>>refresh library yaparsan muzikleri otomatik kendisi ekler...

bu arada bluetooth ile alinan dosyalarin saklandigi klasor genellikle E:/Received files klasorudur...

File manager ole sozkonusu klasorde dosyarlari gorebilir copy ya da cut marifeti ile muziklerini Sound files klasorunun icine tasiyabilirsin..

birşeybulamadım

birşeybulamadım

Üye
    Konu Sahibi
çok sağol. teşekkür ederim.
peki şarjın kaç saatte doluyor? bende olanlar normalmi sende de oluyormu acaba?

pcwolf

pcwolf

Üye
Belki mesaj icinde uzun basinca kaydet felan geliyodur

borasezer

borasezer

Üye
kardeşim bluetooth dan attığın müzikleri daha sonra müzik çaları açıp seçeneklerden kütüpaneyi tarat yaparsan
mesaj halinde gelen müzikleri kütüpanene otomatik taşır
benim şarz bittiğinde dolması 1.45 saatte doluyo
bide senin dediğin tekrar doluyodiye bence batarya tam dolunca sarz ağleti devre dışı kaldığından şarz işlemi kesiliyo zaten şarz ağletide soğuyo ama ama bataryan dolduktan sonra mesele 2 saat geçti tekrar şarzı çıkarıp taktığında o 2 saatlik beklemeyi doldurur
100%100 dolu dediği 90-80-70-60-50-40 diye göstermiyor bataryayı sanırım 100 ile 70 arasıve 70 ile 40 arası gösteriyo

birşeybulamadım

birşeybulamadım

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim bluetooth dan attığın müzikleri daha sonra müzik çaları açıp seçeneklerden kütüpaneyi tarat yaparsan
bide senin dediğin tekrar doluyodiye bence batarya tam dolunca sarz ağleti devre dışı kaldığından şarz işlemi kesiliyo zaten şarz ağletide soğuyo ama ama bataryan dolduktan sonra mesele 2 saat geçti tekrar şarzı çıkarıp taktığında o 2 saatlik beklemeyi doldurur
100%100 dolu dediği 90-80-70-60-50-40 diye göstermiyor bataryayı sanırım 100 ile 70 arasıve 70 ile 40 arası gösteriyo

aynen aynen benim şarj da 2 saatte doluyor. geçen ilk defa denedim, çıkarttım soktum tekrar doldu. bunu 2 saatte bir hep yapacakmıyım?? yoksa bnm telefondamı bir sorun var.
ve bnm şarj 1 gün dayanıyor en fazla 1 buçuk. wlan hep var ama olması da lazım. ben sadece msjlaşıyorum, feyse giriyorum, epostamı güncelliyo. bu kadar ! buna rağmen 1gün zor dayanıyor, batarya neden bu kadar güçsüz. wlanı kapat diyeceksiniz ama wlansız da bu telefondan nası yararlanacağım.
bu arada senin şarjın kaç günde bitiyor arkadaşım?

borasezer

borasezer

Üye
benim şarjda 1.5 günü geçmiyor wifi açık internette felan geziniyorum oyun oynuyorum bağzen
bu normal bataryasına göre güç tasarruf modunda olmadan gidiyor 1.5 gün ama şarj tam 1.45 saatte doluyo
usb den şarj edeince daha uzun sürüyo

birşeybulamadım

birşeybulamadım

Üye
    Konu Sahibi
hmm ben güç tasarrufu da yapıyorum, wlan sürekli açık güncelleme yapıyor, bağlantıyı kesiyorum gene açılıyor. telefonum geldi, merkezlerine götürmüşler, işlem yapmışlar. adam tema çok götürüyor demiş, ve wlan açıksa kolay biter şarj demiş, bu telefonlar da iphonelar gibidir dayanmaz fazla, ama biraz daha kullansın ilerde daha uzun dayanacak falan demiş. ve şarjı en fazla 1-2 saat tutsun demiş. bakalım neler olacak göreceğiz. cevabın için teşekkürler

hack84

hack84

Üye
Arkadaşlar bir kaç gün önce nokıa n8 aldım. Sorunum aracımda bluetooth bağlantılı kullandığım parrot marka telefon kiti var,fakat n8 i bir türlü eşleştiremiyorum. Sayısız denemelerimde cevap hep aynı eşleşme başarısız.
Lütfen yardım

apobaba1234

apobaba1234

Üye
yaw sonuçta akılı telefon ve 3.5" ekrana sahip symbian^3 telefon kullanıyorsunuz şarjın 3-5 gün gitmesini beklemeniz zaten mantıksızlık olur en fazla gideceği 2 gündür :) ben çok kurcaladığım için sabah şarjdan çıkarıorum akşama kadar zor dayanıo şarj :D

cabal21

cabal21

Üye
mini usb bağlantısı yerindeki şarj lambası şarj tamamlandığında söner ve ayrıca telefon şarjı tamamlandığında uyarı sesi verir. 2 saattenn daha az bir sürede şarjı doluyor telefonun. telefonun normal kullanım süresi de 5-6 günü buluyor.

melgklay

melgklay

Üye
Doğru söylemişler arkadaşlar.. 3.5lik ekran, wlan hep açık vs vs en fazla 1.5 gün gider.. Bu Normal yani.. Şarj dolma süresi olayı ise seninkinde karışık biraz.. Neden öyle olmuş anlamadım.. Ama sen şarj ışığı sönüp doldu yazısı çıkınca al telefonu şarjdan.. Zamanla daha uzun süre dayanacak batarya..

musti423

Üye
Evet benim de dikkatimi çekti. şarj göstergesi %100 - %70 - %50- 40-30-20-10 olarak yazıyor. Bu pek sıkıntı değil. Btoothdan alınan dosyalar da e:\received files klasörü içerisine geliyor. Müzik çalarda Kütüphaneyi yenile yaparsan eğer komple hafızayı taratıp, tıpki winamptaki gibi çalma listesine ekliyor. Müzikçaların menüsünü winampın playlist olarak düşünün. pc ye kopyaladığınız mp3 dosyasını winampın listesine eklemeden çalamadığınız gibi.

By_Zw

By_Zw

Üye
Normalde 3.5 günü görüyorum tek sarjda, power saving açarsam 4 oluyo, ( konuşma ve mesajlaşma orta seviyede, 3 4 saat müzik dinleme vs.)
Whatsapp kullanmaya başladığımdan beri 1.5 gün falan oldu, (brightness en üst seviyede, wlan ı ihtiyacım olduğunda açıyorum vs)

Üst Alt