Nokia N8'de hareketli arka plan resimleri

ozggurr

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8'de hareketli arka plan resimleri
Nokia N8'de kurulu gelen
Blue
Dark
Green
Orange
Themlerinden herhangi birisi seciliyken eger arkaplan resmi default olarak secilmisse:

menu>>settings>>themes>>general>>options>>animated background>>on secilince telefonu cevirdikce cevrilen yone gore hareket eden arkaplana sahip olursunuz anaekraninizda...

Eger arkaplan resmini degistirmisseniz animasyonu ana ekranda goremezsiniz, sadece anaekrani duzenlerken widget eklenen menude gorebilirsiniz. Ana ekranda animasyonu goremeyenler arkaplan resmini default olarak ayarlasinlar.

Saygi ve sevgilerimle

Tepkiler: mbulut23, mustafakamikaze, ipkry ve 2 diğerleri

zallas

Üye
Teşekkürler bilgi için

ozggurr

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim, forum kirlenmeye baslarsa moderator arkadaslar gerekeni yaparlar
Paylasimda kalalim...

birmot

Üye
teşekkürler saol

Anatomy

Üye
bu telefon bakalım beni daha ne kadar şaşırtacak

ebru09*

Üye
kimler tema yapabilio?
bi bilgisi olan var mı?

marsoy

Üye
ownskinden yapılıyo sanırım

Rich4arD

Üye
Telefonu A'dan Z'ye bildiğimi sanıyordum ama yanılıyormuşum
Teşekkürler bilgi için

Tepkiler: mbulut23

ipkry

Üye
Keşke farklı şeyler kullanılsaydı.. Siyahtan beyaza bi akım var animasyon olduğu bil belli değil

c7 de yokmu bu bundada nokia dark die bi theme var ama??

ayarlardan animasyona girdim animasyon dosyası istio veya ben olayı anlamadım biri açıkça anlatabilirmi

tmmdır hallettim :P

Menü > Ayarlar > Temalar > Genel > Nokia theme Blue / Dark / Green / Orange temalarından birini seçiyorsun sonra aynı yerden seçenekler diyorsun Animasynl. arka plan'ı seçip Açık yapıyorsun ve ana ekranındaki görüntüyü Duvar kağıdını değiştir diyip varsayılan yapıyosun

bi tek dark var bende baktım tekrar eski halinde oviden indirdiğim temaya çevirdim

mbulut23

Üye
teşekürrlerr..............