Nokia N86 Performans???

Sponsorlu Bağlantılar

SaGa21

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N86 Performans???
Nokia N86 Kulanan Arkadaşlardan Rica
Merhaba değerli arkadaşlar Nokia N86 kulanan arkadaşlar bilgilerini yazarlarsa sevinirim. Şimdi bu cihaz uzun süreli kulanmadığım için sizlere soruyorum genel anlamda performans, hız, wifi, gps, müzik, erb vb bazdan bir değerlendirme yapacak olursak nasıl yorum yaparsınız. 4 GB hafıza kartı kulanmak istersek cihazı yavaşlatır mı? Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekürlerimi sunarım.

jakocan

jakocan

Üye
sevgili arkadasim ben aldim n86 3-4 ay once cok menmunum cok ozellikleri var ses goruntu muzik
cok guzel internet cok hizli bekleme yok aninda baglaniyor bendeki n86 8gb benden kaynaklanan tek sorun oda durmadan interneti soran simge geliyor baskada sorun yok onunda caresini bulmadim

SaGa21

Üye
    Konu Sahibi
jakocan , arkadaşım kıymetli yorumun için teşekür ederim peki hafıza kartı kulanıyormusunuz, kulanıyorsanız performans nasıl?

bahadirarslando

Üye
arkadaşlar N86 alıcam ama öncelıkle bır sorum olcak..TEKNOSA dan alınan 4-5 adet N86 buldum ve fıyatları 750-800 arası..ama diğer mağzalardan alınan N86 lar ıse 850-1000 TL arası..neden böyle?TEKNOSA dan alınan cihazlarda bır sorunmu var?LÜTFEN yardım..TEKNOSA daki kutuların üstunde KVK yazıyormu?

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Bahadır teknosadan birçok ürün aldım bu zamana kadar hiç bir sorunda çıkmadı :)

bahadirarslando

Üye
sahibinden.com da buldum N86 adam 750 tl ye satıyor..Teknosa dan almış,kaskosu bile var telefonun adam satıyor 750 ye kıllandım..başka sitelerden de duydum adamlar teknosadan telefon almış alayı bozuk cıkmış?ama başka elektronıklerini bılmem ama Teknosa dakı telefonların genelı bozukmuş

SaGa21

Üye
    Konu Sahibi
bahadırarslando. arkadaşım sahibinden.com'dan almana bir şey demem ancak Teknosa gibi büyük bir şitketin böle yamuk işlerle uraşmaz cihazlarda çıkan sorun Teknosa'ya ait değilki birde alacağınız cihaz kvk lı olduktan sonra bozuk olsa bile değiştirme imkanınız da var.

Mygse

Mygse

Üye
kesinlikle çok hoş ve güzel bir telefon
özellikleri güzel. 8MP kamerası ve 8GB dahili hafızası da çok güzel. Tek eksiği dokunmatik olmaması.
O da eksik değl bence...

HayaLeT80

HayaLeT80

Üye
bugüne kadar çok nokia kullandım hepside başarılı cihazlardı... n86 yı uzun bi kararsızlığın ardından almaya karar verdim çünki n95 de kızaklı cihaz almamaya yemin etmiştim cihazı baya bi süre araştırdıktan sonra almaya karar verdim ve geçen hafta aldım kullanıyorum daha elime alır almaz n95 e benzemediğini gördüm cihaz çok şık kızağı harika sert değil çok rahat müzik konusunda dün akşam 5800 le kıyaslama şansım oldu açık ara kulaklıktada n86 aldı çok kaliteli ve temiz bir sesi var performans olarakta çok iyi gps bağlantı hızına inanamayacaksınız bu kadar hızlı bir gps ben kendi adıma konuşacak olursam ilk defa gördüm en fazla 15 sn kapalı alanda üstelik amoled ekranı bi harika pikselleri gözünüzle seçmeniz çok zor berrak bi görüntüsü var tasarım olarak ilk bakışta ön taraftaki küçücük tuşları beni rahatsız etmişti ama cihazı elime alana kadar dı tuşlar okadar ergonomikki anlatamam hayal kırıklıklarım olmadımı ?_ oldu mesela hafıza kartı ve tv bağlantı kablosuda çıkmadı paketten araştırdım paket içeriğinde yokmuş neyse n82 mden kalan tv kablomu ve 8gb class 4 kartımı kullanıyyorum 8 + 8= 16 GB hafızası var sırf denemek için 10 gb müzik attım nerdeyse kendi playerinin umrunda olmadı ilk taramada biraz zaman aldı okadar sonrasında ne bi kasılma gördüm nede bi duraksama veya donma kamerası na gelince anlatmaya gerek yok GOOGLE'da ARAŞTIRIN 2009 UN EN İYİ FOTOĞRAF GÖRÜNTÜLEYİCİSİ seçilmiş neyse anlatacak çok şeyi var daha bence 10 ÜZERİNDEN 9 ALIR

tosiatk

Üye
değerli arkadaşlar bende bir n86 aldım gerçekten muhteşem özelliklere sahip internet simgesinin sürfekli görünmesini engellemek için programı kaldırmak yetiyor çünkü zaten kendi google si var

DrqqLL

Üye
n86 mükemmeL biR teLefon. daha önCe noKia^nn biR coK seRiSini kuLLandım ama bunun qibi biSi qöRmedm süpeR biR teLefon! öneRiRim.

SaGa21

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N86 kulana arkadaşlar acaba Wlan özeliği nasıl? N82''ye oranla nasıl?

oguz96968

oguz96968

Üye
Wlan ı n95 ten iyi

sefik55

Üye
slm arkdaşlar n86 da msn özelliği yokmu ben vadofone müşteri temsilcisini aradım yok dediler pc den indirdim açmadı ne yapacağız msn yi kullanan arkdaşlar var mı cihaz mütiş permans süper tavsiye edilir

t_gun

Üye
telefonun hiç bir kötü özelliğine rastlamadım wlan gayet iyi kamerası tartısılmaz telefonun hızı da yeterince iyi..

memo42

Üye
süper cihaz tavsiye ederim

speed944

speed944

Üye
telefonda hersey yeterlı sevıyede hatta kamera acısından pıyasda bulunan en ıyı telefonlardan hız konusunda yazılıma baglı bazı telefonlarda yazılım yukleyınce yavaslama olabılıyor ama suan 3.0 surumu cıktı

alpdsi

alpdsi

Üye
slm arkdaşlar n86 da msn özelliği yokmu ben vadofone müşteri temsilcisini aradım yok dediler pc den indirdim açmadı ne yapacağız msn yi kullanan arkdaşlar var mı cihaz mütiş permans süper tavsiye edilir

telefondan ovi mağazaya bağlan ve uygulamalardan indir msni çalışıyor çatır çatır :aha:

rogueassassin

Üye
arkadaşım ben msn kullanıyotum n86 ımda ve bildiğin pc de kullandığın msn gibi, nasıl bulamazsın anlamadım ovistoreda ilk sırada duruo indirebilirsin

şeyhoglu

Üye
bende yeni aldım sayılır kullanıyorum çok güzel telefon özellik olsun kullanım olsun çok iyi bir telefon 8gb de hafıza kartı taktım ona rağmen hızı çok iyi herhangi bir sıkıntısı yok tavsiye ederim herkese....

Takipçi Satın Al

Üst Alt