crzy_emr
Üye
NOKİA N86 dan ANLAYAN VARMI ???
ben 2 hafta önce
1-) n-gage oyunlarını nasıl yüklerim.oyunları indirip kurmaya çalışıyorum ama olmuyo kurulurken setup dosyasını siliyo telefon.. anladığım kadarıyla telefonu hacklemek gerek bu nasıl olacak ?? şuan telefonun en son sürümünü yükledim sw güncelle diye bir yerden yazılım sürümü 30.009 yazıor..
2-) bu telefon için ücretsiz navigasyon özelliği varmış nokia nın sitesine girdim bi türlü yapamıyorum bunu anlatabilirimisiz ? telefonu aldığımda kutudan çıkan Nokia Ovi Suite cdsini bilgisayara kurdum orda nokia map loader die bir yer ordan Türkiye yi bulup 50 mb lık bir harita indrdim ama bu telefona nasıl kurulcak anlamadım.. ??
3-) bu telefonda kronometre ve geri sayım sayacı nerede onuda bulamadım.. ???
yardımcı olacak arkadaslara şimdiden teşşekürler....
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
n86 aldım internette biraz gezdim baktım bir sürü konular ve başlıklar var benim bir kaç sorum olacak.. 1-) n-gage oyunlarını nasıl yüklerim.oyunları indirip kurmaya çalışıyorum ama olmuyo kurulurken setup dosyasını siliyo telefon.. anladığım kadarıyla telefonu hacklemek gerek bu nasıl olacak ?? şuan telefonun en son sürümünü yükledim sw güncelle diye bir yerden yazılım sürümü 30.009 yazıor..
2-) bu telefon için ücretsiz navigasyon özelliği varmış nokia nın sitesine girdim bi türlü yapamıyorum bunu anlatabilirimisiz ? telefonu aldığımda kutudan çıkan Nokia Ovi Suite cdsini bilgisayara kurdum orda nokia map loader die bir yer ordan Türkiye yi bulup 50 mb lık bir harita indrdim ama bu telefona nasıl kurulcak anlamadım.. ??
3-) bu telefonda kronometre ve geri sayım sayacı nerede onuda bulamadım.. ???
yardımcı olacak arkadaslara şimdiden teşşekürler....